Breaking news

Nepotul lui Traian Băsescu, adus cu mandat la audieri la DNA Bucuești

loading...

Dragoș Băsescu, fiul lui Mircea Băsescu, fratele fostului Președinte al României, Traian Băsescu, a fost adus miercuri dimineață, cu mandat, la audieri, la sediul DNA București.

dragos basescu - traian basescuDupă tată, și fiul este adus la DNA, cu mandat. Dragoș Băsescu a fost adus miercuri dimineață, de mascați, la audieri la Direcția Națională Anticorupție de la București.

Pentru moment, biroul de presă al DNA nu a precizat motivul aducerii nepotului lui Traian Băsescu, la audieri. Însă, pe surse s-a aflat faptul că Dragoș Băsescu ar fi acuzat de trafic de influență. Nepotul lui Băsescu ar fi cerut suma de un milion de euro de la o persoană. Banii au fost ceruți, de la afaceristul Sandu Staicu sub promisiunea că îi închide un dosar penal instrumentat de procurorii DIICOT.

Suma ar fi urmat să fie mascată printr-un contract de consultanță.

Firma de consultanţă a lui Dragoș Băsescu este datoare la bugetul de stat. Compania a fost somată de două ori de Fisc în 2014, pentru a-şi plăti datoriile la bugetul de stat.

Dragoş Băsescu are o datorie de aproximativ 60.000 de lei, sumă pentru care a fost declanşată procedura de executare silită.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata