Breaking news

Nae Nicolae, finul lui Gigi Becali, ucis de tren pe calea ferată la ieşire din Capitală spre Pipera

loading...

Nae Nicolae a decedat miercuri, după ce mașina lui a fost lovită în jurul orei 10.30, de un tren IR pe Șoseaua Petricani, la trecerea de calea ferată de la ieşire din Capitală spre Pipera, judeţul Ilfov.

nae nicolae deces accident feroviarTrenul IR 1681 care circulă în relaţia Bucureşti – Constanţa a surprins şi lovit un autoturism la trecerea la nivel cu calea ferată de la km 11+046, dotată cu barieră automată funcţională. Echipele de intervenţie s-au deplasat la faţa locului.

În urma impactului cu locomotiva trenului, autoturismul a fost aruncat la o distanţă de aproximativ 300 de metri de trecerea la nivel cu calea ferată.

În urma accidentului feroviar, mașina marca Bentley, care mergea dinspre Bucureşti spre Pipera, în judeţul Ilfov a fost distrusă în proporție de 90%.

Șoferul, Nae Nicolae, patronul echipei de fotbal FC Ștefănești, a decedat pe loc în urma accidentului feroviar.

Martorii accidentului spun că barierele erau lăsate și că mașina condusă de Nae Nicolae a depășit coloana care aștepta și apoi a încercat să treacă printre bariere. În acel moment a fost surprins de trenul care circula cu 110 kilometri pe oră.

Nae Nicolae era căsătorit, avea trei copii și era un prosper om de afaceri, nu este atât de cunoscut publicului larg.

El finanţa echipa de fotbal CS Ştefăneşti, care activează în Liga a III-a. De altfel, Nicolae este şi naşul primarului din Ştefăneşti, Anghel Rababoc.

Pe lângă CS Ştefăneşti, Nicolae a investit şi la Dinamo pe vremea când Vasile Turcu era acţionarul echipei din „Ştefan cel Mare”, apropiaţii celor doi susţinând că sunt buni prieteni, deoarece au afaceri comune.

Nae Nicolae era un împătimit al jocurilor de noroc, fiind cunoscut pentru partidele de poker şi barbut pe care le-a jucat alături de selecţionerul României, Victor Piţurcă.

Poliţiştiii din Ilfov au găsit în buzunarele afaceristului cu o avere impresionantă – terenuri de zeci de mii de hectare, case, maşini, ceasuri şi bijuterii de lux – erau 2.400 de lei şi 400 de euro. De asemenea, într-o geantă aflată în maşină mai erau alte sume de bani, în lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata