Breaking news

Mugur Isărescu premier – soluția CTP-ului pentru ieșirea din criză

loading...

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a declarat că o soluție la actuala criză economică și politică o reprezintă numirea  în funcţia de prim-ministru a lui Mugur Isărescu care să îşi construiască un cabinet fără intervenţia preşedintelui Traian Băsescu.

cristian-tudor-popescuCristian Tudor Popescu a criticat metodele de manipulare şi propagandă vechi de ani de zile folosite în aceste zile de putere, însă atenţionează că aceste nu funcţionează în perioade de criză, transmite realitatea.net. Popescu spune că principala prioritate a României acum nu este tranşa FMI, ci “restabilirea încrederii între Palatul Victoria şi populaţie”.

Acesta este în viziunea sa “o soluţie tehnică” şi afirmă că alegerile anticipate nu sunt o soluţie: “Observ că în această situaţie e vorba nu de o opţiune politică. Nu avem nicio siguranţă că un guvern PNL-PSD instaurant după alegeri anticipate care ne-ar costa timp şi bani, ar fi o soluţie. Plecarea acestui guvern este o opţiune tehnică şi psihologică. Acest guvern nu poate gestiona lucrurile în raport cu populaţia. Degeaba Guvernul Boc degeaba trece măsurile în Parlament, pentru că nu va aplica măsurile în Casa poporului, ci chiar cu poporul“.

Cristian Tudor Popescu a oferit şi o soluţie pentru situaţia actuală: numirea lui Mugur Isărescu în funcţia de premier al României. Aşa cum domnul Isărescu a fost premier într-un moment de criză, în 1999, şi a scos ţara la liman, acum el ar trezi mult mai multă încredere “ca medic” în această alegorie decât domnul Boc şi alte persoane de pe la PNL şi PSD.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata