Breaking news

Mobiclass – avantajele mobilei la comandă

loading...

Atuurile mobilierului realizat pe comandă sunt incontestabile, comparativ cu piesele de mobilier realizate în serie. De la timpul economisit până la posibilitatea completă de personalizare, mobila la comandă câştigă zi de zi tot mai mulţi adepţi: este una din primele opţiuni ale românilor atunci când iau decizia să facă o schimbare într-o cameră sau chiar în întreaga locuinţă.

mobila la comandaSpecialişti în realizarea de mobilier la comandă de la mobiclas.com ne prezintă doar câteva din avantajele pe care le oferă aceste piese, 100% personalizabile în funcţie de preferinţele clienţilor.

Timpul petrecut în showroom-uri, magazine de prezentare cu vânzare sau alte locaţii în care se caută piesele de mobilier pentru locuinţă este redus considerabil. Adesea se întâmplă ca pentru o bucătărie, mobilierul să fie găsit doar parţial la un producător. Baia prezintă de obicei aceeaşi problemă, întrucât corpurile utilităţilor au locurile lor prestabilite. Prin mobila la comandă se eficientizează însă întregul spaţiu.

Gama din care se poate alege reprezintă un alt avantaj oferit de mobiclas.com. De la culori la materiale, dimensiuni şi până la proiectare, piesele de mobilier vin într-o varietate ce poate mulţumi orice exigenţă. Pentru cazul în care producţiile de serie nu sunt potrivite, există tot timpul varianta realizării de piese de mobilier în serii scurte, complet adaptate cerinţelor.

Serviciile complete de care pot beneficia proprietarii apelând la firme specializate în mobilier la comandă precum Mobiclass includ proiectare, consultanţă, asistenţă post-vânzare sau chiar producţie de unicate. Dificultatea de a alege între diverse materiale şi culori este înlăturată prin consultanţa specializată oferită. Proiectarea designului este următorul pas firesc şi astfel va putea fi văzută exact încadrarea pieselor în locuinţă chiar înainte ca acestea să fie produse.

Montajul inclus este un alt atu ce recomandă mobilierul la comandă. Chiar dacă opţiunea există şi în cazul mobilei realizate în serie, la piesele realizate la comandă se necesită un plus de atenţie la montaj. Imediat după livrare, personalul specializat preia sarcina montajului, iar proprietarul se va asigura astfel că vede rezultatul final – mobilarea camerelor dorite – materializându-se în timp util.

O proiectare optimă a spaţiului este un necesar absolut nu doar în sectorul rezidenţial. Oferta Mobiclass este dedicată atât amenajării spaţiilor de locuit – dormitoare, bucătării, livinguri, saloane, biblioteci şi nu numai – cât şi sectorului HoReCa – pensiuni, case de vacanţă, unităţi hoteliere – sau pentru clădiri de birouri, spaţii publice ori comerciale. Îmbinând stilul dorit cu gama variată de opţiuni în ceea ce priveşte materialele, culorile şi dimensiunile, mobila la comandă devine tot mai căutată în orice domeniu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata