Breaking news

Moarte suspectă la Bârlad. Un bărbat a fost găsit mort pe stradă

loading...

Un tânăr în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost găsit fără suflare, de către un trecător, pe strada Vasile Lupu din municipiul Bârlad.

barbat mort barladPersoana care l-a descoperit pe tânăr căzut pe jos, a sunat la 112 și a chemat ambulanța și poliția. Din păcate medicii de pe ambulanță nu au putut decât să constate decesul tânărului.

Acesta prezenta mai multe răni la cap. Motiv pentru care poliția și procuratura a deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

“Întrucât există suspiciunea comiterii unei infracţiuni cu violenţă, la faţa locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, care desfăşoară activităţi de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist. Totodată, se fac verificări pentru a se stabili identitatea persoanei, a cărei vârstă o apreciem la aproximativ 30 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Mihaela Ştraub.

Cel mai probabil, moartea bărbatului a survenit în urma unor lovituri primite de la altă persoană. Examenul medico legal va stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs moartea bărbatului.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata