Breaking news

Mirel Palada, purtătorul de cuvânt al Guvernului vrea să omoare jurnaliștii anti-guvernamentali

loading...

Derapaj fără precedent al purtătorului de cuvânt al Guvernului, Mirel Palada, la adresa unui jurnalist care a criticat activitatea Executivului. În loc de profesionalism și echidistanță, întrucât reprezintă Guvernul României, Mirel Palada vorbește precum un golan și atacă fără precedent jurnaliștii.

mirel palada - purtator de cuvant guvernMirel Palada a atacat un jurnalist de la Gândul.info, despre care a spus pe pagina lui de facebook că îi face plăcere să ”omoare prin blocare ziariștii obiectivi, deci anti-guvernamentali”.

Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi”, a scris Mirel Palada pe Facebook.

Din păcate nu este primul derapaj grav al purtătorului de cuvânt al Guvernului Ponta. În 24 noiembrie 2013, tot pe facebook, Mirel Palada a lansat un atac dur la adresa lui Băsescu când a spus că preşedintele „s-a matrafoxat„ şi că „este beat, nu numai de putere„. 

Însă, atacul fără precedent la adresa jurnaliștilor critici față de activitatea Guvernului Ponta, este inadmisibil și denotă faptul că Mirel Palada nu are ce să caute în funcția de purtător de cuvânt al Guvernului României și că el trebuie demis de urgență de premierul Victor Ponta.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata