Breaking news

Mircea Băsescu, supărat că Bercea Mondial era condamnat la 7 ani de închisoare

loading...

Antena 3 a difuzat sâmbătă seară, în cadrul emisiunii ”Q&A”, noi stenograme din dosarul Mircea Băsescu-Bercea Mondial. Potrivit acestora, fratele Președintelui României regreta că interlopul primise șapte ani de carceră.

mircea basescu si bercea mondialStenogramele redau o discuție purtată de Mircea Băsescu cu fiul interlopului, Florin Anghel, despre condamnarea la 7 ani de închisoare a lui Sandu Anghel.

MIRCEA BĂSESCU: Chestia asta cu ăştia 7 ani jumate. Băi, e… mi se pare o absurditate, mi se pare ceva aiurea. Ai văzut? Mă uitam ieri la… televizor… 

FLORIN ANGHEL: V-a sunat şi pe dumneavoastră ieri presa.

MIRCEA BĂSESCU: Poftim?

FLORIN ANGHEL: V-a sunat şi pe dumneavoastră ieri presa.

MIRCEA BĂSESCU: Da, m-a sunat una de la… dar după ce am vorbit cu tine. 

FLORIN ANGHEL: Da, ştiu. 

MIRCEA BĂSESCU: Ce … era să-i spun la telefon? Mai era şi lume aicea.

FLORIN ANGHEL: Da.

MIRCEA BĂSESCU: Şi… Dar! După aia am văzut seara, băi, pe ăla care… ştii că a fost chestia cu baschetbalistul ăla american… omorât…

FLORIN ANGHEL: L-a omorât, cinci ani.

MIRCEA BĂSESCU: Şi i-a dat cinci ani. Şi lui taică-tu, pentru tentativă de omor, să zicem că ar fi fost tentativă de omor, şi-i dai 7 ani jumate? Bă, cum …, mă? 

MIRCEA BĂSESCU: Nu e…

FLORIN ANGHEL: Logic.

MIRCEA BĂSESCU: Nu-i logic, nu e normal. 

FLORIN ANGHEL: Dacă o pui, mânca-ţi-aş, n-o mai pune că mai speri, că vedem ce facem. Pune-o… la ţanc! N-o mai pune, mânca-ţi-aş … că moare omul ăla. Hai, că şi mie mi-a dat tot 7 ani jumate. 

MIRCEA BĂSESCUŢie ţi-a dat 7 ani jumate? 

FLORIN ANGHEL: Mie mi-a dat 7 ani jumate. 

MIRCEA BĂSESCU: Dă-te-n … mea de condamnat! Ce mai stau de vorbă cu tine? Hai, mă, dă-o-n … mă-sii!

FLORIN ANGHEL: Da, mă, da, mi-a dat 7 ani. Da’ eu nu…

MIRCEA BĂSESCU: Am văzut…

FLORIN ANGHEL: Dar eu nici n-am fost acolo.

MIRCEA BĂSESCU: Dar eu credeam că frati-tu sau unchi-tu… 

FLORIN ANGHEL: Nu. Eu eram. 7 ani jumate mi-a dat. 

FLORIN ANGHEL: Asta e.

FLORIN ANGHELProblema noastră e tata, mă, să scape tata.

MIRCEA BĂSESCU: Problema mea e Anghel Sandu.

MIRCEA BĂSESCU: Până la urmă, pe tatăl tău, pe care eu îl respect, să ştii. Indiferent de ce zice lumea, eu pe Sandu Anghel, eu îl respect

În prezent, Mircea Băsescu se află în arest preventiv, ca urmare a deciziei de vineri a Tribunalului București, pentru trafic de influență și luare de mită. DNA îl acuză pe Mircea Băsescu că a luat 250.000 de euro de la familia lui Sandu Anghel, pentru a interveni în justiție și la Președintele Băsescu, ca să-l scoată din închisoare. Denunțul a fost făcut de fiul lui Bercea, Florin Anghel, supărat că tatăl său nu a ieșit din închisoare iar Mircea Băsescu a refuzat să-i restituie 315.000 de euro din cei 600.000 de euro dați pentru eliberarea interlopului. Lucrurile s-au stricat între Florin Anghel și Mircea Băsescu, după ce acesta din urmă le-a făcut flagrant la începutul lunii iunie 2014, pe motiv de șantaj, în timp ce-i chemase să le restituie 10.000 de euro din datorie.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata