Breaking news

Mircea Băsescu rămâne după gratii. Tribunalul Constanța a respins din nou eliberarea

loading...

Fratele Președintelui României, Traian Băsescu rămâne în continuare după gratii. Tribunalul Constanța a respins marți, o nouă cerere de eliberare a lui Mircea Băsescu.

mircea basescu arestatJudecătorii Tribunalului Constanța nu vor să-l pună în libertate pe fratele șpăgar al Președintelui Băsescu, pe motiv că faptele sunt grave și că acesta prezintă pericol social, întrucât a vrut să cumpere influența judecătorilor pentru a-l elibera din închisoare pe interlopul Sandu Anghel, zis Bercea Mondial.

Decizia de azi a Tribunalului Constanța nu este definitivă și poate fi contestată de avocații lui Mircea Băsescu, la Curtea de Apel Constanța.

Este cea de-a treia încercare a lui Mircea Băsescu de a ieși în închisoare, fie prin punerea lui în stare de arest la domiciliu, fie sub control judiciar.

Mircea Băsescu se află în stare de arest preventiv, alături de complicele său, Marian Căpățână, întrucât începând în 2011, au primit în repetate rânduri mai multe sume de bani, în cuantum de 600.000 de euro de la familia lui Sandu Anghel.

Fratele lui Băsescu stă după gratii de aproape două luni, întrucât pe 20 iunie 2014, Tribunalul București a dispus arestarea preventivă a acestuia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata