Breaking news

Mircea Băsescu i-a dat 20.000 de euro, fiicei lui Bercea ca să nu dea filmulețele la DNA

loading...

Isaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a declarat joi seară la emisiunea ”100 de minute” de la Antena 3, că Mircea Băsescu l-a trimis pe Marian Căpățână să-i dea 20.000 de euro ca să nu mai dea filmulețele cu el, la DNA.

isaura anghel si mircea basescuMircea Băsescu a încercat să-i oprească pe membrii familiei Anghel să dea procurorilor, filmulețele în care el primea și negocia banii pentru eliberarea lui Bercea Mondial. Informația a fost prezentată joi seară de fiica lui Bercea, la Antena 3.

Isaura a spus că Marian Căpățână a venit la ea acasă la Drăgănești Olt și i-a adus 20.000 de euro și a rugat-o să îi spună fratelui ei, Florin Anghel, că Mircea Băsescu îi transmite să nu mai dea la procuratură filmulețele cu el.

Pentru că nu avea încredere în el și de frică să nu i se mai însceneze încă un flagrant, Isaura Anghel a spus că primește cei 20.000 de euro ca parte a banilor dați lui Mircea Băsescu, pentru a-l scoate din închisoare pe tatăl eli, dacă Marian Căpățână face o hârtie scrisă de el, atunci pe loc. Isaura a prezentat la Antena 3, hârtia cu pricina.

”Iou Marian Căpățână am fost azi la Anghel Izaura și i-am dus 20.000 de euro în ziua de 09.06.2014, iar până la data de 31.12.2014, urmează să-i returnez suma de 260.000 de euro”, scrie pe hârtia făcută și semnată de Isaura Anghel și Marian Căpățână.

Încă din 2011, familia Anghel a dat bani lui Mircea Băsescu, și direct și prin intermediul lui Marian Căpățână, lider PDL, pentru a-l scoate din închisoare pe Sandu Anghel, acuzat de evaziune fiscală și că și-ar fi înjunghiat un nepot. 600.000 de euro ar fi dat familia lui Bercea Mondial către Mircea Băsescu.

Când au văzut că fratele președintelui nu îl scoate pe tatăl lor din închisoare și că acesta a primit condamnare de 10 ani, copii lui Bercea l-au filmat pe Mircea Băsescu în timp ce negocia cu el, și-au cerut cerut banii înapoi. În loc de bani, Mircea Băsescu le-a oferit un flagrant cu procurorii DNA, în urma căruia, Isaura Anghel a fost arestată la domiciliu, Florin Anghel și cumnatul acestuia, au fost arestați pentru șantaj.

bilet isaura - marian capatana

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata