Breaking news

Mircea Badea: Băsescu să-și ia elicopter. Pregătesc un miting care va cutremura România

loading...

Mircea Badea a anunțat că pregătește un miting de amploare care va cutremura România și îl sfătuiește pe Președintele României, Traian Băsescu, să își i-a elicopter, aluzie la ce a pățit Ceaușescu în decembrie 1989 când a fugit cu elicopterul.

mircea badea miting antena 3 - basescuMircea Badea a declarat luni seară la Antena 3 că duminică a fost doar o plimbare la Palatul Cotroceni și că adevăratul miting de protest la adresa lui Băsescu, urmează.

Observ că există o întreagă propagandă dezlănţuită într-un mod dement, (…) de-a dreptul boală mintală. (…) Vreau să-i asigur pe ăştia de la propagandă că aia de la Cotroceni chiar a fost o plimbare. Le promit că vor vedea un protest. Diferenţa dintre plimbare şi protest e enormă. Plimbarea a fost fix o plimbare. Protestul e unul cu strigături, cu atitudine, e unul de o să cutremure România. Vor vedea în priză directă care este diferenţa dintre protest şi plimbare. Mie nu mi-e frică de pârnaie. Tot sistemul asta abject nu are ce să-mi facă. Mă doare-n cot de pârnaia voastră. România va vedea şi va participa la un protest. Băsescu să-şi ia elicopter. Bine, are, dar să fie sigur că-i merge”, a spus Mircea Badea, luni seară, la Antena 3.

Duminică, la ora 17.00, timp de două ore, circa 20.000 de persoane au venit la inițiativa lui Mircea Badea, să se plimbe în jurul Palatului Cotroceni, în semn de solidaritate cu Antena 3, al cărei sediu a fost confiscat de DNA, în dosarul penal în care Dan Voiculescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata