Breaking news

Mircea Badea vrea să îl bată pe Ponta, dacă acesta o numește pe Koveși la DNA

loading...

Mircea Badea l-a amenințat miercuri seară în direct la emisiunea ”În gura presei” la Antena 3, pe premierul Victor Ponta că îl va bate și că îl va da jos din Guvern, dacă o va desemna pe Koveși la DNA.

badea si pontaMircea Badea a luat foc când a aflat că Victor Ponta are de gând să o numească pe Laura Codruța Koveși la DNA în urma unei înțelegeri cu Traian Băsescu.

Cetățeni, eu nu știu, chiar nu știu ce simțiți ce reacție aveți în legătură cu această posibilitate. Dar dacă se duce Ponta și zice ceva de genul, bine mă zii tu pe cine vrei la DNA și pun eu pe cine vreau la parchetul general și gata. Pe Koveși, bine mă pe Koveși. Deci dacă bine pe Koveși, prietene, pe cine a pus Ponta, pe Koveși.  Mă ridic, din emisiune, pac, plec, mă duc în Piața Victoriei, mă dezbrac, îmi pun penele care m-au consacrat, mă duc la poarta guvernului, deschideți, cine e sunt eu cetățeanul,  vine ală de la SPP, se dă la o parte, mă duc în birou la Ponta, îl iau de guler, îl dau cu capul de catapeteasmă pentru docilizare și îl scot afară”,a spus Mircea Badea, enervat la culme de zvonul cu Koveși.

Mircea Badea a precizat că dacă Ponta va semna numirea lui Koveși la DNA, el și guvernul lui va cădea pentru că a ajuns acolo în baza a celor 7,4 milioane de voturi împotriva lui Băsescu.

Realizatorul Antena 3 a spus că Ponta nu poate să invoce niciun pact de coabitare, nicio presiune de la Băsescu și Uniunea Europeană, întrucât are susținere populară imensă și că dacă este presat să o numească pe Koveși atunci să demisioneze și să nu accepte această mizerie.

Dacă semnează, eu mă duc și îl dau jos pe Ponta”, a concluzionat Mircea Madea.

Victor Ponta ar face bine să ia în calcul spusele lui Mircea Badea întrucât are mult mai multă credibilitate la români decât premierul. În decembrie, Badea a fost printre primii și cei mai duri care au criticat și dezaprobat cooptarea UDMR la guvernare, care în final nu a mai avut loc.

Mircea Badea este un lider de opinie extrem de important cu o putere uriașă în rândul românilor. Dacă îl va neglija și nu îl va băga în seamă, s-ar putea ca Ponta să se prăbușească și el și Guvernul și USL.

loading...
2 Comentarii
  1. androne spune

    Cine a scris acest articol este vreun coleg de-al lui Badea. (lider de opinie extrem de important…bati campii …frate..daca si acest 00 de la miezul noptii este lider de opinie atunci noi cu totii ne0am nascut intro alta tara)…asta nu inseamna ca sunt de acord cu Kovesi..si nici nu-l iubesc pe Basescu.

  2. Liviu spune

    Sa cada ponta si usl-ul ca oricum ne-au tradat !!! Bravo Mircea , te respect 100 % !!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata