Breaking news

Minoră drogată și violată de cinci tineri, la un Bal al Bobocilor din Constanța

loading...

O elevă în vârstă de 15 ani din Constanţa, a fost drogată și violată de cinci tineri, după Balul Bobocilor al Liceului Internațional de Informatică.

minora viol constantaScandal de proporții la Constanța după ce pe internet au apărut filmulețe cu o tânără violată de șase tineri. În timp ce fata spune că a fost drogată de violatori, aceștia susțin că minora a fost de acord să întrețină relații sexuale cu ei.

Totul a pornit de la nişte filmuleţe şi poze postate pe internet, de nişte băieţi care susţin că au fost la domiciliul minorei pentru a întreţine cu ea relaţii sexuale.

Fata spune că i s-a pus ceva în băutură, iar când a fost filmată nu era conştientă. Orgia sexuală s-a produs pe 15 decembrie chiar la fată acasă.

Violatorii sunt elevi ai mai multor licee, între care ai Liceului George Călinescu şi Colegiul Regina Maria. În plus, unul dintre ei este chiar coleg de clasă cu minora, la Liceul Internaţional de Informatică.

Noi am plecat de la Roxana la 12:00, după ce am dormit toţi la ea 5 ore. Dacă o violam, făcea ca toţi dracii prin casă până venea un vecin sau ceva de genul, nu stătea (…) o oră şi după ne mai şi lăsa să dormim la ea, sau se vede clar în filmare că nu o violează nici dracu. În primul rând, după cum am mai zis, am mai făcut-o de 4 ori cu ea înainte”, mărturisesc tinerii într-o postare pe facebook.

Tinerii spun că minora nu este ușă se biserică și că îi place să facă sex: Chestia e că nu avem absolut nici o vină, frate. I-a plăcut viaţa la fată şi după aia zice că am violat-o. Ştiu că acum o să ziceţi de filmările acelea dar nu au nici o relevanţă pentru că în unul pur şi simplu o filmam când stă, nu dăm în ea sau alte chestii de genul. În celălalt stă şi nu se opune când se… , a fost o probă foarte bună la Poliţie, la fel ca cele 50 de poze cu ea goală care mi le trimitea odată la 2 zile înainte de faza de duminică.

Tinerii spun că fata s-a rugat de ei să vină la ea acasă: Da , totul s-a întâmplat duminică (15 decembrie – n.r.) şi ea m-a sunat luni. Dacă era cum spune ea, că am drogat-o şi după aia am violat-o sau mai ştiu eu ce inventează ea, după faza aia s-ar fi ferit de mine în ultimul hal, nu ar fi vrut să mă mai audă / vadă în viaţa ei, nu ar mai fi vorbit 2 ore la telefon cu mine. Ea a zis că a fost violată de 5 băieţi, minciună imensă. Înainte să plecăm din Inter a zis că e de acord şi tot ea se ruga de noi să venim la ea acasă şi ne confirma în continuu că e singură acasă. Floris şi Evelin au dormit toată perioada cât am fost la ea acasă. Ea ştia dinainte ce o să se întâmple şi era de acord. Nu a fost vorba de absolut nici un viol, pur şi simplu s-a distrat o noapte şi acum minte că a fost inconştientă complet, că a fost violată şi o face pe victima ca sa îşi spele ruşinea.

Parchetul a declanșat o anchetă și va audia tinerii implicați în orgia sexuală cât și victima. Între timp, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa va declanşa o anchetă la nivelul unităţilor de învăţământ unde sunt elevi tinerii.

loading...
6 Comentarii
 1. Theo Alex spune

  :))))))))))))) nu a fost nici un ball

 2. Jully spune

  Chiar dacă i-ar fi plăcut, sigur nu era de acord să facă asta public. Ăia sunt niște nenorociți care și-au bătut joc de biata fată și merită o pedeapsă pe măsură! Roxana, încearcă să depășești momentul! Sunt mulți oameni care te susțin! :*

 3. Alex Stanciu spune

  dar te-a placut si tie

 4. Gabi spune

  Jully nu-i mai lua atât apararea …. ibteleg ca sunteti prietene dar nu a facut bine ce a facut … mai ales ca si ea a vrut si dupa din cauza ei au baietii aia probleme cu politia ….

 5. Gabi spune

  Inteleg*

 6. pancratov spune

  Nu aș condamna pe nimeni inainte ca judecătorul sa faca un verdict și chiar și atunci cu îndoială luând în considerare ocupatia părinților Roxanei.
  Scoala nu este cea care ar judeca în cauză, dar ca un participant major in educatia sociala ar trebui să evalueze normele, valorile.
  Ca scoala as evalua si masurile impotriva posibilelor posesi si folosirea de droguri in timpul orelor scolare.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata