Breaking news

Ministrul Dan Șova a fost atacat cu roșii la Cluj-Napoca

loading...

Ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova a avut parte de o primire nu prea călduroasă la Cluj. O tânără, membră a organizației Salvați Roșia Montană a strivit o roșie pe documentele și tableta demnitarului.

sova atacat cu rosiiDan Șova a mers vineri la Cluj ca să prezinte planul său de reluare a lucrărilor de construcție a Autostrăzii Transilvania, autorităților locale și județene. În momentul în care se pregătea să înceapă conferința de presă în fața jurnaliștilor, o tânără a venit la el și în timp ce-i reproșa faptul că susține proiectul Roșia Montană, i-a strivit o roșie pe acte și tabletă.

Am un mesaj de la Roşia Montană, pentru dumneavoastră, pentru că ştiu că participaţi. Este o decizie politică ilegală. Acesta este mesajul. Mulţumim foarte mult pentru contribuţia dumneavoastră şi sperăm să lăsaţi toate ilegalităţile la o parte”, a spus tânăra în momentul în care a făcut acest gest.

Surprins de gestul tinerei, Dan Șova  doar s-a ridicat de pe fotoliul unde stătea și s-a șters pe mâini de seama de la roșie, fără să reacționeze în alt fel. Refuzând totodată să comenteze întâmplarea.

Pentru că domnul Șova dorește să aprobe proiectul de la Roșia Montană și eu nu doresc acest lucru pentru că aprobarea proiectului de la Roșia Montană s-ar putea face doar ilegal printr-un act de voință politic. Simbolizează într-un fel și numele locațității Roșia Montană și este și o metodă creativă care nu face niciun fel de rău ci doar atrage atenția”, a declarat ulterior Ramona Dominicioiu, membru în organizația Salvați Roșia Montană.

Membrii organizației îl acuză pe Șova că e avocatul Gold Corporațion și i-au promis ministrului că vor continua să lupte pentru Roșia Montană și în viitor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata