Breaking news

Ministrul Culturii, Daniel Brabu, atacat cu roșii la Cluj Napoca, pentru că a avizat proiectul Roșia Montană

loading...

Daniel Barbu, Ministrul Culturii și Cultelor, a fost atacat vineri, la Cluj, de un grup de protestatari, pentru că demnitarul a avizat favorabil proiectul de la Roșia Montană.

daniel barbu atacat cu rosiiDaniel Barbu, a fost întâmpinat cu roșii, de către opozanții Roșia Montană, la ieșirea din clădirea Prefecturii Cluj.

Protestatarii, înarmați cu pancarte cu Roșia Montană, au scandat împotriva ministrului și i-au cerut demisia.

Roșia Montană în patrimoniu UNESCO”, „Barbu mercenarul goldului împotriva patrimoniului”, erau textele de pe pancartele protestatarilor.

Ministrul nu a declarat nimic, și nici nu a intrat în dialog cu protestatarii. Demnitarul s-a urcat imediat într-o mașină din fața Prefecturii și a plecat.

Protestatarii au fost opriți să ajungă la ministru, de către mai mulți jandarmi.

Pe modelul lansat de Ponta, Daniel Barbu a declarat că susține proiectul în calitate de ministru, dar că va vota împotriva acestuia în plenul Parlamentului pentru că asta este înțelegerea politică la nivelul PNL.

„Ca ministru, votez DA pentru RMGC, dar ca membru PNL, votez NU”, a spus Daniel Barbu.

Atacul cu roșii de azi la adresa lui Daniel Barbu, vine la trei luni de când Ministrul Marilor Proiecte, Dan Șova a fost atacat tot cu roșii, tot la Cluj, de către o protestatară, întrucât PSD-istul susține proiectul de la Roșia Montană.

foto: citynews.ro

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata