Breaking news

Mihai Stoica a agresat și înjurat la Skopje, reporterii ProSport şi ProTV

loading...

Reporterii ProSport şi ProTV au fost agresaţi, luni, la Skopje, de bodyguarzii care însoţesc lotul Stelei şi înjuraţi ca la ușa cortului de managerul Mihai Stoica.

mihai stoica - pro sportIncidentul a avut loc luni, la antrenamentul oficial al echipei antrenate de Laurenţiu Reghecampf, înainte de returul cu Vardar din Liga Campionilor.

Steaua a plecat la Skopje cu trei agenţi de pază ai firmei SAS. Aceșia au agresat fizic reporterii ProSport şi ProTV care au încercat să vizioneze antrenamentul Stelei.

Agenții de pază au fost asmuţiţi asupra reporterilor chiar de Mihai Stoica. În timp ce reporterii erau agresaţi fizic, Mihai Stoica înjura ca la ușa cortului.

Alexandra Tănăsescu, reporter PRO TV, a fost înjurată grosolan de Mihai Stoica, iar bodyguarzii au sărit să-i smulgă telefonul din mână.

Fără să aibă vreun drept, aceştia i-au umblat în telefon şi i-au şters imaginile pe care Alexandra le filmase cu întreaga scenă. În urma intervenţiei violente a celor de la SAS, Alexandra Tănăsescu s-a ales cu mai multe vânătăi pe mâini și corp.

Pro Tv a reacționat ca urmare a comportamentului lui Mihai Stoica și anunță că depune plângere la FRF și UEFA.

PRO TV îşi exprimă regretul că o comunitate uriaşă, cu ani de glorie şi care a contribuit la succesul românilor, a ajuns să fie reprezentată de singurul angajat care şi-a lovit un suporter în timpul unui joc oficial şi singurul manager general căruia patronul i-a retras dreptul de semnătură pentru antecedente cunoscute public. Întrucât PRO TV nu consideră că Mihai Stoica reprezintă STEAUA, a luat decizia de a depune plângere împotriva managerului echipei. Plângerile vor ajunge la FRF şi la UEFA, organizatorul meciului VARDAR-STEAUA, marţi, 23 iulie, meci transmis în Romania în direct la PRO TV”, se arată în comunicatul de presă oficial al postului de televiziune.

După acest incident, Steaua a decis să interzică accesul tuturor reprezentanţilor mass-media la antrenamentul echipei.

Steaua întâlneşte, marţi, de la ora 21.45, pe Vardar Skopje, în manşa secundă a turului doi preliminar al Ligii Campionilor, meci transmis în direct de Pro TV.

În tur, Steaua s-a impus cu scorul de 3-0 pe Național Arena din București.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata