Breaking news

Mihai Răzvan Unguent, nu recunoaște că a cheltuit 10 miliarde de lei pe creme, spray-uri și băutură

loading...

Fostul premier al României, pentru doar 78 de zile, Mihai-Răzvan Unguent, dă vina pe RA-APPS cu privire la suma de 10 miliarde de lei cheltuită pe protocol la Guvern.

MR Unguent, cel care a intrat în sitoria României cu cel mai scurt mandat de premier, de doar 78 de zile, se face că plouă cu privire la cheltuielile exorbitante pe protocol.

M R Unguent a explicat, la România TV, că nu primul ministru face astfel de cereri pentru protocol.

”De fiecare dată când este nevoie de pregătiri pentru protocol de înalte primiri sau pentru protocale pe care RA-APPS le ştie, se pregătesc asemenea liste. Sper că nimeni cu mintea limpede nu îşi imaginează că premierul are nevoie de tone de deodorante sau de săpunuri. Cheltuielile cabinetului premierului se evidenţiază în alt loc decât la RA-APPS şi anume la cancelaria SGG a Guvernului”, a declarat MRU.

Fostul premier Unguent… a refuzat să comenteze preţurile bunurilor comandate pentru mesele de protocol dar a precizat că nu poți să servești miniștrii străini cu biscuiți.

”Eu n-am fost şef de sală. În opinia primului-ministru actual, eu am fost chelner sau ospătar, dar nu aprobă primul-ministru meniul. Suntem la nuntă? Când se ridică drapelul României pe catarg, nu-l ridici plin de pete (…) Rostul unei discuţii e ca un demnitar să aducă beneficii pentru ţara sa, chiar dacă rămâne nemâncat. Când e vorba de interesul naţional, precupeţeşti ceva? Când e vorba de interesul naţional, faci orice, cheltuieşti oricât, indiferent de cât este vorba”, a mai spus Ungureanu.

Potrivit dezvăluirilor făcute de Antena 3 și Jurnalul Național, în cele 78 de zile căt a fost premeir, MRU a cheltuit peste 10 miliarde de lei pe săpunuri, deodorante, spray-uri, bețișoare de urechi, forfecuțe, șefe, unguente, creme, șervețele dar și carne de vită de Kobe, care este cea mai scumpă din lume. Un kilogram de carne de vită de Kobe costă 35 miliaone lei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata