Breaking news

Mihai Chiriţă, autorul atacului armat din Militari, reținut de procurori

loading...

Mihai Chiriţă, bărbatul care a împuşcat sâmbătă seară, trei persoane în afara hipermarketului Cora din Militari, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore.

mihai chirita atacatorLa aproximativ 24 de ore de când a împușcat cu un pistol cu bile, trei persoane, Mihai Chiriță, s-a predat, duminică, în jurul orei 17.00, la Secţia 20 de Poliţie.

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București au început urmărirea penală a lui Mihai Chiriță, pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice, uz nelegal de armă neletală şi vătămare corporală gravă. Și totodată, procurorii au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele lui. Urmând ca în cursul zilei de azi, un judecător să decidă dacă va fi arestat pentru 29 de zile.

Surorile atacatorului, Florentina, care este avocat, şi Mariana Cristina, şi tatăl, Tomiţă Chiriţă, au fost puşi sub acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri și arestați preventiv pentru 29 de zile, în urma unei hotărâri luate duminică de Curtea de Apel București. Hotărârea nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Tot scandalul a început după ce sâmbătă seară, în hipermarketul Cora, cele două tinere nu au vrut să stea la coadă la magazin şi au solicitat ajutorul unor rude.

Mihai Chiriță a sosit la locul scandalului și în momentul în care persoanele implicate în scandal cu surorile lui au ajuns în fața hipermarketului, tânărul a scos un pistol cu bile de cauciuc şi a început să tragă, rănind trei persoane.

În urma atacului armat, trei persoane au ajuns la spital. O tânără de 23 de ani a fost împușcată în cap, pierzându-și ochiul. În tip ce doi bărbați au fost împușcați în cap și abdomen, fiind transportați la spital.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata