Breaking news

Mihaela Rădulescu, cercetată într-un dosar de evaziune fiscală

loading...

Vedeta tv, Mihaela Rădulescu a dat luni, cu subsemnatul la Parchetul General într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt cercetați și Sorin Blejnar, și chiar fostul ei soț, Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu a venit luni la Parchetul General, a stat câteva zeci de minute după care a plecat cu mașina fostului soț, relatează România TV.

Vedeta tv este anchetată într-un dosar de evaziune fiscală în care sunt implicaţi fostul şef ANAF, Sorin Blejnar, şi fostul ei soţ, Elan Schwartzenberg.

Mihaela Rădulescu a recunoscut că a fost audiată în cazul dispariţiei lui Codruţ Marta, un apropiat al fostului şef ANAF Sorin Blejnar.

Codruț Marta a fost dat dispărut de soţie la sfârşitul lunii mai. Acesta este învinuit în dosarul de evaziune fiscală care îi vizează pe Viorel Comăniţă, Dan Secăreanu şi Sorin Blejnar.

Luni seară, Viorel Comâniță și Dan Florin Secăreanu și alți 10 administratori ai firmelor omului de afaceri Radu Nemeș, au primit mandate de reținere pentru 24 de ore din partea procurorilor DNA. Aceștia sunt acuzați că ar fi efectual evaziune fiscală cu produse petroliere producând un prejudiciu bugetului de stat de circa 50 de milioane de euro.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata