Breaking news

Membrii comisiei care au decis că Victor Ponta a plagiat, sunt înscriși în PDL

loading...

Călăii lui Ponta sunt vopsiți portocalii și mânjiți cu foarte mule milioane de euro de către fostul ministru Funeriu. Liderii PSD îi acuză pe membrii Consiliului de Atestare a Diplomelor că sunt fie simpatizanți PDL fie înscriși în partid și că au primit mai multe milioane de euro, drept granturi de cercetare de la Ministerul Educației când ministru era Daniel Funeriu.

Cei care au decis că Victor Ponta a plagiat teza de doctorat, sunt membrii PDL, așa susțin cei de la PSD care aduc și dovezi în acest sens prin care arată că inclusiv președintele Consiliului de Atestare a Diplomelor a primit foarte mulți bani de la Minister, în perioada când era condus de Daniel Funeriu. Drept urmare, PSD, consideră că dezicia Consiliului este pur una politică și nu are nicio valoare juridică.

Partidul Social Democrat consideră că publicarea acestor informații aduce în lumina corectă acțiunea înfăptuită vineri de membrii Consiliului General al CNATDCU, care, prin decizia lor, au pus în joc credibilitatea instituției și a mediului academic, cu singurul scop de a servi interesele politice ale PDL și ale președintelui Traian Băsescu. Ca dovadă a acestui fapt stă şi încălcarea de către Consiliul General al CNATDCU a Regulamentului de funcţionare a CNATDCU care se aplică doar pentru validarea tezelor de doctorat susţinute public după 4 aprilie 2012, după cum se arată în art.2 al Ordinului MECTS nr. 3504 din 12.03.2012 prin care a fost aprobat regulamentul amintit. Art. 2 al Ordinului de Ministru precizează că Regulamentul se aplică doar pentru validarea tezelor de doctorat susţinute public după intrarea în vigoare a ordinului amintit, adică după 4 aprilie 2012, data publicării sale în Monitorul Oficial„, se arată în comunicatul de presă al PSD.

Iată cine sunt membrii Consiliului care au decis vineri că Victor Ponta a plagiat teza de doctorat.

Marius Andruh, nimeni altul decât președintele Consiliului care și-a însușit această decizie este beneficiarul unui grant de 7 milioane de RON, adică aproape 1,6 milioane de euro, acordat de ministerul Educației, în timpul ministeriatului domnului Daniel Funeriu.

Pintilie Lucian, de asemenea, beneficiar al unui grant de 7 milioane de RON, acordat de acelasi ministru al Educatiei.

Mircea Miclea, apropiat al presedintelui Basescu, cu acuzatii inca neclarificate de plagiat, precum si cu beneficii directe din contracte publice.

Dorel Banabic, Lazăr Vlăsceanu și Marian Preda, ocupă sau au ocupat funcții în comisiile înființate de președintele Traian Băsescu în ultimii ani, legându-și activitatea și numele de cea a președintelui României.

Dragoș Ciuparu și Viorel Barbu sunt membri ai PDL sau activează și au activat în structuri ale Partidului Democrat Liberal. Astfel, domnul Ciuparu este membru cu acte al PDL, fost secretar de stat și președintele al ANCS, în timp ce domnul Viorel Barbu este membru al comisiei de Educaţie Cercetare, Cultură şi Sport din cadrul PDL Iași. Domnul Ciuparu a fost platit din fonduri europene POSDRU, desi se afla intr-o situatie de incompatibilitate (a fost platit ca expert intr-o institutie care se afla in subordinea ministerului educatiei, la fel ca si domnia sa)

Tot membri ai PDL, sunt și domnul Cristian Oară, precum și doamna Carmen Socaciu.

Florin Stamatian, numit în Consiliu de domnul Cătălin Baba, în ultima sa zi de mandat, nu este nimeni altul decât fost prefect al județului Cluj, numit în această funcție de PDL.

 

loading...
1 Comentariu
  1. Liviu spune

    Pai normal ! TOT JAVRELE bASISTE SI-AU BAGAT COADA SI AICI !!! PONTA , NU TE LASA … DA CU EI DE PAMANT FIR-AR MAMA LOR A DRACULUI !

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata