Breaking news

Mașina Antena 3, vandalizată în fața Poliției Locale din Sectorul 2

loading...

Mașina Antena 3, cu care se realiza transmisia live din fața Sediului Poliției Locale Sector 2, a fost stropită cu vopsea albă de către un tânăr. Incidentul vine la patru ore de când reporterul Antena 3, Daniel Călin a fost bruscat și agresat de un polițist în același loc.

masina antena 3 vandalizataÎn timp ce Daniel Călin se pregătea de o transmise live în jurul orei 16.00, un tânăr a venit cu o găleată de vopsea albă pe care a vărsat-o pe DSNG-ul Antena 3. Întrucât geamul de la mașină era deschis, vopseaua a pătruns și pe bordul acesteia cât și pe scaune.

Aurel Dobrilă, directorul Poliţiei Locale Sector 2, a explicat, pentru Antena 3, că maşina a fost vandalizată de un tânăr neidentificat: Când colegii dvs. dădeau în direct o ştire şi au vrut să se întoarcă spre maşină, au găsit maşina aşa. Cineva, în fugă, le-a murdărit maşina. Un tânăr care a fugit printre blocuri, după cum zic martorii din staţia de autobuz. Există camere de supraveghere, vom căuta toate imaginile care să fie în ajutorul dvs.
Mașina vandalizată era parcată în fața sediului Poliției Locale Sector 2, București. După acest nou incident, polițiștii locali au chemat pe colegii lor de la Secția de Poliție care au demarat o anchetă la fața locului.

Vandalizarea mașinii vine la patru ore după ce reporterul Daniel Călin a fost agresat de către un polițist de la Poliția Locală Sector 2.

Echipa de filmare a Antena 3 a mers duminică la sediul Poliției Locale Sector 2 pentru a realiza un material despre polițistul care a fost filmat zilele trecute în timp ce cerea șapgă pentru a anula o amendă de parcare.

Când a văzut echipa de filmare de la Antena 3, polițistul, care se afla la punctul de control al Sediului Poliției Locale Sector 2, i-a luat telefonul mobil, l-a bruscat, împins și îndepărtat din curtea instituției.

Reporterul Daniel Călin a povestit ce s-a întâmplat la Poliția Locală, într-o intervenţie telefonică la News Magazine: Am încercat să intru în instituţie, să iau o reacţie de la conducere. M-am prezentant şi mi s-a spus că nu pot să intru în instituţie. Domnul ofiţer de la poartă a spus că nu se poate, m-a tot refuzat, fără să fie clar de ce nu am voie. Am scos telefonul şi am încercat să înregistrez reacţia lui. S-a enervat, a ieşit din ghereta lui, mi-a luat telefonul şi mi-a spus că nu am voie să filmez şi să şterg filmuleţul. Şi l-aş fi şters, doar că telefonul nu era la mine, era la el. A chemat şi un echipaj care m-a luat pe sus de pe stradă. Eu am sunat la 112 şi am raportat incidentul şi mi s-a spus că vor sesiza Poliţia Locală Sector 2. Într-un final, după insistenţele unor colegi, ofiţerul mi-a returnat telefonul.

Poliţistul care l-a agresat pe Daniel Călin, este cel care a intermediat șpaga pe care un coleg de-al lui i-a cerut-o unui reporter de la TVR o șapgă de 350 lei ca să-i anuleze o amendă de parcare de 1500 lei. Dorina Florea, reporter la TVR a negociat telefonic șapa cu polițistul dar a înregistrat convorbirea. Jurnalista a depus plângere la Directorul Poliției Locale Sector 2. După acest incident, doi polițiști au fost demiși din funcție.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata