Breaking news

Martorul cheie în cazul morții copilului sfâșiat de câini, a dat declarație la parchet

loading...

Octavian Sandu, bărbatul care l-a adus în Parcul tei pe Andrei, fratele copilului ucis de câini, a mers luni, la Parchetul General pentru a da declarații în calitate de martor.

martor cheie ionut anghelLa cinci zile de la prezentarea imaginilor din parcul Tei cu bărbatul care-l aducea pe fratele lui Ionuț, înapoi în parc, a mers la parchet ca să dea primele declarații.

După trei săptămâni în care a stat ascuns de ochii presei și ai autorităților, martorul cheie în tragedia din 2 septembrie a decis să facă primele declarații.

Sâmbătă seară a primit o citație de la procurori ca să se prezinte azi, la audieri în calitate de martor.

La ieșirea din parchet, bărbatul a fost extrem de zgârcit cu declarațiile către presă, repetând obsesiv că avocatul va răspunde la toate întrebările și că el nu poate spune nimic pentru că este o anchetă penală în desfășurare.

L-am găsit pe Andrei pe stradă. Fratele lui Ionut plângea”, atât a spus bărbatul în fața presei.

Însă nici Marius Şocae, avocatul acestuia nu a fost mai darnic cu declarațiile către presă, precizând doar că: L-a găsit la circa 1 kilometru de parc pe şosea, chiar mai puţin pe teren viran. Cel mare nu i-a spus nimic, era în stare de şoc, plângea şi a spus că vrea la bunica. Clientul şi-a dat seama că fiind vorba de un parc, este Tei. Bunica l-a certat puţin, că de ce a plecat de lângă ea, şi apoi l-a întrebat unde e Ionuţ. După ce l-a predat copilul cel mare bunicii, pe Andrei, s-a întors la faţa locului şi l-a căutat pe Ionuţ. L-a sunat pe agentul de pază şi i-a spus că nu l-a găsit. El a aflat că mai era un copil de la bunică, care a întrebat unde era al doilea. Numărul de telefon al paznicului i l-a dat chiar paznicul, pentru că bunica nu avea telefon mobil.Martorul a anunţat singur la poliţie că el este martorul cheie, abia sâmbătă seară a primit citaţie.

Martorul cheie a refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor cu privire la faptul că a stat ascuns atâta timp deși o țară întreagă a fost marcată de tragedia lui Ionuț Anghel. Anchetatorii au cadadicsit să-l cheme la audieri abia după ce presa a dezvăluit imaginile din parc cu acesta, și asta în condițiile în care, bărbatul a anunțat poliția că el este martorul cheie, încă de săptămâna trecută.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata