Breaking news

Marius Sebastian Ionescu noul sef al ONJN

loading...

Conform unui articol aparut in ziarul Bursa, intreaga conducere a Oficiului National pentru Jocuri de Noroc a fost inlocuita in cursul acestei saptamani de premierul Viorica Dancila.

Postul fostului presedinte, Dan Iliovici (numit in martie 2017) a fost preluat de Marius Sebastian Ionescu, director general al Direcţiei Generale Informatizare şi Monitorizare jocuri de noroc din cadrul ONJN, potrivit Monitorului Oficial.

In plus, odata cu schimbarea presedintelui, locul vicepresedintelui Valentin Korman a fost preluat de Mihai George Roventa, şef serviciu în cadrul Serviciului Control Sloturi, Jocuri loto, Jocuri On-line şi Pariuri iar secretarul general Florin Preda a fost schimbat cu Tudor Simota, director general al Directiei Generale de Supraveghere si Control. Pentru fostul presedinte, Dan Iliovici, decizia inlocuirii a fost destul de surprinzatoare, insa acesta nu a uitat sa le multumeasca tuturor celor cu care a colaborat si sa isi exprime speranta ca lucrurile vor merge bine in continuare:

 “A fost o experienţă extraordinară şi le mulţumesc tuturor colaboratorilor, atât colegilor din Oficiu, cât şi celor din industrie. Sper ca munca noastră să fie dusă mai departe, pentru binele pieţei jocurilor de noroc, dar mai ales al jucătorilor”.

Despre motivele ce au stat la baza acestor schimbari romanul cu cea mai vasta experienta in domeniul gamblingului, Sorin Constantinescu, actual presedinte al Asociaţiei Organizatorilor de Cazinouri din România (AOCR) declara urmatoarele:

“De când a fost numită această conducere, au fost deschise în instanţă zeci de procese cu agenţii economici din piaţă, au fost suspendate abuziv zeci de licenţe – s-a ajuns chiar să fie suspendată o licenţă a unui agent economic, după care ONJN a revenit asupra deciziei fără ca societatea respectivă să facă plângere în justiţie. Cei care au condus până ieri ONJN ascultau de pseudo-experţii din piaţa jocurilor de noroc”.

Pentru cei mai putin familiarizati cu piata de gambling autohtona mentionam ca in prezent numarul operatorilor online a ajuns la 23, fata de 19 in 2017. Doi dintre ultimii sositi, Get’s Bet si Betarena ofera clientilor atat platforma de pariuri, cat si jocuri de cazino, Winbet are in oferta doar 60 de sloturi, in timp ce la Vlad Cazino situatia este diametral opusa, acesta fiind lansat de aceeasi companie ce are in portofoliu si Unibet, unul din numele cu mare notorietate pe piata jocurilor online, castigatoare a nenumarate premii internationale de-a lungul celor peste 20 de ani de activitate. In ceea ce priveste zona offline din Romania, numarul agentiilor de pariuri sportive si cel al cazinourilor stradale depasea 5.000 la ultima numaratoare, cifra ce indica faptul ca noua conducere ONJN nu va avea parte de un concediu linistit prea curand.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata