Breaking news

Marius Cârstea, polițist la Dâmbovița, și-a ucis iubita și apoi s-a sinucis

loading...

Marius Cârstea, în vârstă de 30 de ani, polițist în localitatea I. L. Caragiale din județul Dâmbovița și-a împușcat iubita de etnie romă, în cap cu pistolul din dotare, după care s-a sinucis.

politist impuscat in capIncidentul a avut loc în comuna Ion Luca Caragiale, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 6.30 dimineața.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Dâmboviţa, cei doi au fost găsiţi în maşina poliţistului, de către colegii bărbatului.

Marius Cârstea era ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna Caragiale şi avea 30 de ani, iar iubita acestuia, Elena Pârşă avea doar 23 de ani.

„În jurul orelor 6.30 dimineaţa, adjunctul şefului de post Moreni a fost găsit decedat în maşina personală de către alţi colegi ai săi. O persoană de sex feminin a fost găsită în maşină, împuşcată şi prezentând semne vitale, aşa că a fost condusă la spital, pentru a i se acorda îngrijiri medicale. O echipă de cercetare condusă de un procuror criminalist a început o anchetă la faţa loculuiui, iar Biroul Intern al Polţiei Damboviţa verifică modul de folosire a armei şi activitatea poliţistului”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, subinspector Alexandra Niculae.

Primele date ale anchetatorilor arată că poliţistul şi-a împuşcat iubita în cap cu arma din dotare, apoi s-a sinucis.

Tânăra a fost dusă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, iar de aici a fost transportată la Spitalul Elias din București pentru un examen computer tomograf. După care a fost transferată la Spitalul Floreasca din Bucureşti, la secția de terapie intensivă unde se află în moarte cerebrală.

Bărbatul de 30 de ani se afla în afara orelor de program, dar avea dreptul să poarte arma la el. Poliţistul a fost testat în luna noiembrie a anului trecut şi a trecut testul cu brio, superiorii săi spunând că nu avea niciun fel de probleme disciplinare.

Elena Pârşă, tânăra de 23 de ani, împuşcată în cap de ajutorul şefului postului de Poliţie din comuna dâmboviţeană I.L. Caragiale, este sora fostului fotbalist de la Petrolul Ploieşti, Marian Pârşă, care a murit în 2010, la vârsta de 23 de ani, în urma cancerului.

Cei doi erau iubiți de circa doi ani de zile, însă pentru că fata era de etnie romă, părinții polițistului nu erau de acord cu relația. Tragedia s-a produs după ce între aceștia s-a iscat o ceartă.

La fața locului, o echipă de criminaliști, sub coordonarea unui procuror demarează cercetări pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata