Breaking news

Marian Vanghelie, reținut de DNA pentru o șpagă de 90 de milioane de euro

loading...

Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie a fost reținut joi seară, pentru 24 de ore, de către procurorii DNA, sub acuzația de trafic de influență și luare de mită. Procurorii susțin că din 2007 și până în 2015, Vanghelie a luat 90 de milioane de euro mită.

marian vanghelie - dnaMarian Vanghelie a fost reținut joi seară, în jurul orei 23,30, la nici o oră după ce a fost adus cu mascații, la audieri la DNA.

Joi dimineață, procuroii au efectuat percheziții la casa lui Vanghelie dar și la sediul Primăriei Sector 5.

Marian Vanghelie este suspectat că a luat mită pentru a favoriza firmele omului de afaceri Marin Dumitru ca să obţină contracte de două miliarde de lei cu primăria.

Vanghelie a primit comision de 20% din aceste contracte, astfel că în perioada 2007-2015, primarul a încasat 90 de milioane de euro, drept șpagă.

Mircea-Sorin Niculae, vărul primarului Marian Vanghelie, şi alte trei persoane au fost reţinute de procurorii DNA, în același dosar.

Înaintea lui au mai fost aduse şi alte persoane la DNA pentru a fi audiate în acest dosar şi directorul Poliţiei Locale Sector 5, Bogdan Georgescu.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata