Breaking news

Marian Bîgiu, Preşedintele CJ Buzău, prins în flagrant în timp ce lua mită

loading...
0 1

Preşedintele Consiliului Județean Buzău, Marian Bîgiu, a fost prins sâmbătă, în flagrant de procurorii DNA, în timp ce lua mită. Anchetatorii au descins sâmbătă după-amiază la locuința acestuia pentru a efectua percheziţii.

Marian Bigiu - dna - flagrantÎncă un Președinte de Consiliu Județean este săltat de DNA pentru fapte de corupție. Azi, de Moș Nicolae, Marian Bîgiu și-a luat cadoul otrăvit de la un om de afaceri. Numai că DNA a intrat pe fir și l-a prins în flagrant în timp ce șeful CJ Buzău, încasa banii.

După efectuarea perchezițiilor în locuința sa, Bîgiu va fi adus, pentru audieri, la sediul central al Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Marian-Cristinel Bîgiu se află la conducerea Consiliului Judeţean Buzău din iunie 2012.

În perioada 2008-2012 a avut un mandat de senator, iar în perioada mai 2007-noiembrie 2008 a fost preşedinte al Autorităţii Naţionale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice. Bîgu a fost și prefect al județului Buzău în perioada ianuarie 2005 – mai 2007, dar şi vicepreşedinte al CJ Buzău în perioada iunie 2004 – ianuarie 2005.

Din anul 2000, Marian-Cristinel Bîgiu a ocupat funcţii de conducere la nivelul PNL Buzău. Însă, în toamna acestui an Marian Bîgiu a trecut de la PNL la PSD în perioada de 45 de zile de traseism politic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata