Mâncăruri tradiționale și ecologice la Târgul Țăranului

loading...

Târgul Ţăranului, deschis la ARK Bursa Mărfurilor, va oferi bucureştenilor, pe 1 şi 2 mai, mâncăruri gătite pe loc, dar şi produse ecologice aduse din toată ţara.

sarmaleÎn cadrul Târgului Ţăranului este deschis şi atelierul culinar “La ciorbărie”, unde vor fi preparate şi oferite doar supe şi ciorbe.  Tot la acest târg este deschis un Centru de informare Slow Food, cu gemuri, sucuri, şerbeturi şi dulceţuri de la Convivium din toată ţara. Cei care vor veni la târg vor găsi aici produse precum brânza de burduf cu busuioc, caşcavalul cu piper, pastramă de curcan şi de raţă, cu pâine de casă cu măsline, nucă sau tărâţe. Nu va lipsi nici ”tăria de la Florescu”, adică ţuică pălită şi palinca de la Chişe, precum şi vinuri ecologice de la Domeniile Franco-Romane.  Târgul își deschide porțile și așteaptă gurmanzii  sâmbătă între 9.00-17.00 şi duminică între 9.00-14.00.

311 0
loading...
No Comment

Lasă un comentariu

*

*