Breaking news

Mămicile protestează luni, cu pamperşi folosiţi, la poarta Cotroceniului şi a Ministerului Muncii

loading...

După studenți, pensionari și agricultori, a venit rândul mămicilor să amenințe cu proteste de stradă, în fața Președenției și a Ministerului Muncii.

alaptareMamicile au lansat și o campanie de mobilizare pe Internet, astfel încât luni să se strângă cât mai multe în fața Ministerului Muncii. Protestul mămicilor a fost organizat și stabilit în urma mai multor discuții pe forumuri și site-uri de socializare. Potrivit unuia dintre acestea, femeile au hotărât să confecționeze banere (pancarte) cu lozinci gen: “Copiii nu se cresc cu pâine goală!”, “Copiii nu se cresc în pielea goală!”, “EBA să-și crească copilul cu 6 milioane!”, “Pamperși pentru Băsescu!”, “Lăsați banii copiilor în pace!”, “Muritorii de foame de azi, emigranții de mâine!”.  Un anunţ asemănător a fost postat şi pe forumul evz.ro. „IEŞIŢI ÎN STRADĂ ÎMPREUNĂ CU CEI MICI ! Nu trebuie să scandaţi nimic, nu trebuie să facem gălăgie, nu trebuie să înjurăm pe nimeni…oricum o vom face în gând. Doar fiţi prezenţi în faţa Ministerului Muncii, în faţa primăriilor….Dacă mămicile s-au mobilizat pe forumuri, nici tăticii nu s-au dezis de la cauză şi au anunţat că vor organiza, pe 1 iunie, în faţa Guvernului, “Mitingul Bebeluşilor”.

loading...
2 Comentarii
  1. liv spune

    super mitingul bebelusilor- dar cu fluiere in gura!

  2. sirbeanu gabriela spune

    sa reduca din salariile parlamentarilor , noi avem nevoie de aceasta indemnizatie ,copiii au dreptul la hrana,hainute si pampersi .sunt alaturi de voi

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata