Breaking news

Mama Monicăi Gabor a murit după ce a fost lovită de o stâncă la Polovragi

loading...

Veronica Bulai, mama Monicăi şi a Ramonei Gabor, a murit, joi, după ce o stâncă a lovit-o în cap, în timp ce vizita Peştera Polovragi.

mama monicai gaborMama surorilor Gabor a murit pe loc, imediat ce stânca a lovit-o în cap. Martorii tragediei au chemat ambulanța, însă medicii ajunşi la faţa locului nu au mai putut face nimic şi au constat decesul femeii.

Piatra care a lovit-o pe femeie în cap avea şapte kilograme, conform estimărilor făcute de medicii de la Ambulanţa Gorj.

”A căzut o stâncă pe Cheile Olteţului. Un grup de turişti cu un microbuz au vrut să facă fotografii şi o stâncă a căzut. Se pare că persoana decedată este mama Monicăi Gabor. La faţa locului a venit Ambulanţa, SMURD-ul, pompierii, dar era moartă„, a declarat la România TV primarul Polovragi, Ştefan Făsuescu.

Veronica Bulai se afla în vizită la Peştera Polovragi împreuna cu un grup de turiști din Bacău. Femeia se deplasa pe un drum forestier de pe Cheile Oltețului moment în care o bucată de stâncă s-a desprins și a lovit-o în cap.

Potrivit lui Dumitru Hortopan, directorul Muzeului Judeţean Gorj, turiştii au cerut să oprească microbuzul pe Cheile Olteţului pentru a face poze.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata