Breaking news

Mamă criminală. Și-a înjunghiat fetița de 7 ani pe motiv că a rămas fără serviciu

loading...

O femeie din localitatea Parincea, județul Bacău, și-a înjunghiat fetița de 7 ani, pentru că a rămas fără lor de muncă. Copila a ajuns în stare gravă la spital.

cutitFetița în vârstă de 7 ani a ajuns luni, în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău, după ce a fost înjunghiată în zona inimii, de către propria mamă.

Bunica fetiţei, martoră la incident, a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a solicitat intervenţia unei ambulanţe.

Fetiţa a ajuns la spital în şoc emoţional, cu sângerare puternică în zona pieptului. Medicii au reuşit stabilizarea pacientei, după care au transferat-o la Secţia Terapie Intensivă Pediatrică. Va fi efectuat încă un rând de investigaţii medicale pentru a ne asigura că nu vor apărea complicaţii”, a declarat directorul medical al SJU Bacău, Aurelia Ţaga.

Mama copilei a fost transportată la spitalul din Bacău, fiind internată la Secţia Psihiatrie, cu diagnosticul de tulburare psihică severă.

Potrivit medicilor băcăuani, femeia este la prima internare la secţia de psihiatrie, chiar dacă familia susţine că a mai avut excese de furie în ultima perioadă.

Procurorii au declanşat o anchetă în acest caz, urmând ca anchetatorii să o audieze pe femeie şi să stabilească motivul exact care a determinat-o să recurgă la acest gest. Cel mai probabil femeia va fi decăzută din drepturile părintești.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata