Breaking news

Magazinul online de lenjerii de pat, lenjeriipat-outlet.ro a fost clonat

loading...

La nici doi ani de la lansare, magazinul online lenjeriipat-outlet.ro, primul outlet din România care a introdus sistemul 1+1 la achiziția unei lenjerii de pat, a fost clonat în mai multe variante, de către cei care vor să câștige un ban rapid și ușor pe spinarea altora.

lenjerii pat outletSuccesul de care se bucură outletul de lenjerii de pat, care în 2014 a avut peste 60.000 de clienți, a atras invidia altor români care s-au pus pe clonat, sperând să dea și ei lovitura.

După ce compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL a investit în afacere în ultimii doi ani de zile, sute de mii de euro, acum s-a trezit că site-ul pe care-l deține www.lenjeriipat-outlet.ro, a fost clonat în mai multe variante pe internet.

Încercând să stopeze acest lucru, Alexandru Grivei, reprezentantul companiei ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL a făcut câteva precizări pentru exclusivNEWS.ro: Am observat că au apărut mai multe magazine online care se denumesc Lenjerii de pat Outlet sau forme asemănătoare magazinului nostru. Nu vă lăsaţi induşi în eroare! Dorim să vă avertizăm ca înainte să transmiteţi comanda să verificaţi denumirea companiei ce administrează magazinul online. Compania SC ALEGRIA ONLINE SHOPS SRL este societatea reală ce administrează această pagină de Facebook precum şi magazinul online Lenjerii de Pat OutletCumpărând produse din magazinele online administrate de ALEGRIA ONLINE SHOPS beneficiaţi de GARANŢIE, FACTURĂ FISCALĂ şi GARANŢIA TUTUROR DREPTURILOR CONFERITE DE CONDIŢIILE COMERŢULUI LA DISTANŢĂ! Pentru a vedea termenii şi condiţiile comerciale, precum şi datele complete ale companiei şi dreptul de a prelucra date cu caracter personal conform legii, vizitaţi secţiunea Termeni şi Condiţii din cadrul magazinului online Lenjerii de Pat Outlet.

Sistemul este relativ simplu, dacă domeniul pe .ro, care are succes, este disponibil pe .com sau .info, sau .org, sau .eu, internauții cumpără domeniul identic cu aceste terminații și astfel induc cumpărătorii în eroare.

Acest lucru intră la furt de identitate și comerț online înșelător. Însă, cum legile comerțului electronic din România sunt extrem de vagi, mulți români inventivi care vor să se îmbogățească peste noapte de pe munca altora, profită de lacunele legislative și ”fură” site-uri.

Așadar aveți grijă de unde vă cumpărați lenjeria de pat ca să nu vă treziți că se rupe a doua zi, sau dimineața când vă ridicați din pat să fiți colorați în culorile curcubeului, din cauza faptului că vopseaua din material s-a impregnat în pijamale și pe piele.

Cei care au copiat site-ul de lenjerii de pat  lenjeriipat-outlet.ro, cumpără lenjerii din China, de foarte proastă calitate, le vând la un preț foarte mic, de circa 25-30 de lei, în cadrul unor campanii promoționale, cu reduceri consistente, păcălind efectiv clienții.

Lenjerii de pat Outlet, concept demarat în Decembrie 2013, este primul magazin online din România care oferă posibilitatea de comandă a unei lenjerii prin whatsapp.

În doar un an de zile, peste 60,000 de clienți au cumpărat lenjerii de pat de la magazinul online. Și asta pentru că începând din iulie 2014, a fost primul magazine online din România care a demarat promoţia 1+1 Gratis la lenjerii de pat.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata