Breaking news

Magazine incendiate în Piața Reșița din București

loading...

Un incendiu puternic a izbucnit, marţi, în Piaţa Reşiţa din Sectorul 4 al Capitalei, focul cuprinzând mai multe standuri, pe o suprafaţă de aproximativ 800 de metri.

Incendiul a cuprins mai multe standuri şi magazine flăcările răspândindu-se cu repeziciune, au precizat reprezentanţii ISU Bucureşti.

03-Incendiu-24Două persoane au suferit arsuri şi au fost transportate la Spitalul Bagdasar-Arseni, o alta a fost intoxicată cu fum, iar unei alte persoane i s-a făcut rău în urma incendiului, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, coordonatorul SMURD Bucureşti, Bogdan Opriţa.

Potrivit medicului Bogdan Opriţa, cele două persoane care au suferit arsuri au fost duse la Spitalul Bagdasar-Arseni, iar cealaltă persoană intoxicată cu fum a refuzat internarea.

De asemenea, medicii de pe ambulanţă sosiţi la faţa locului au acordat îngrijiri proprietarului unui magazin din Piaţa Reşiţa, căruia i s-a făcut rău pentru că incendiul a cuprins şi locul unde îşi vindea marfa.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au declarat marţi că pompierii au reuşit să stingă incendiul după aproximativ două ore, dar la faţa locului vor rămâne câteva echipaje de intervenţie, care vor supraveghea în continuare zona.

Purtătorul de cuvânt al RATB, Mihai Vlădărău, a declarat pentru MEDIAFAX că troleibuzele liniilor 77 şi 76 şi autobuzele 381 care au traseu pe la Piaţa Reşiţa au fost deviate pe Bulevardul Alexandru Obreja în urma incendiului, după ce focul a afectat liniile de înaltă tensiune, în această piaţă fiind şi capătul acestor mijloace de transport în comun.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata