Breaking news

Mădălina Manole: ”relația noastră e la frigider”

loading...

La doar o zi după decesul artistei Mădălina Manole, noi informații ies la iveală privind problemele  din sânul familiei, care vin să întărească ideea că nu avea o căsnicie prea fericită.

madalina.manoleProblemele din căsnicie, relația tot mai rece dintre ea și soțul ei, precum și insatisfacția profesională se pare că sunt motivele pentru care Mădălina și-a pus capăt zilelor. De foarte mulți ani căsnicia Mădălinei scârția din toate balamalele. În urmă cu trei ani, Mădălina s-ar fi confesat unei prietene, că relația cu soțul ei nu mai merge, că Puiu este dificil că se certau mai tot timpul, că este un om  foarte rău și că citez: ”relația noastră e la frigider”.

Una din cauzele posibile ale sinuciderii pare să fie și problemele din căsnicie. Ieri presa națională a vehiculat ideea unei infidelități din partea soțului, care pleca de acasă și se întorcea târziu în noapte. Colegii de breaslă ai artistei spun că Mădălina era dezamăgită pentru că avea un album gata și că niciun radio național nu a fost interesat să îi difuzeze muzica.

Medicii IML au declarat că artista nu suferea de nicio boală și că nu era anorexică, greutatea corpului fiind în limite normale.

În mesajul lăsat pe telefonul mobil, Mădălina își cere iertare soțului pentru decizia luată și spune că își iubește copilul: ”Îmi iubesc îngeraşul, dar trebuie să-mi iau adio”.

loading...
1 Comentariu
  1. raluca spune

    este o mare pierdere pentru noi:((..imi este greu sa cred ca s-a sinucis….ea a declarat tot timpul ca este fericita si acum lasa in urma tot…casnicie,copil,cariera….

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata