Breaking news

Luminița Solcan, criminala care l-a ucis pe preotul Roger, internată la Spitalul din Iași

loading...

Românca Luminița Solcan, cea care în 2005, l-a ucis pe liderul spiritual al comunității Taize din Franța, a fost adusă în țară vineri și internată la Spitalul de Pshiatrie Grajduri din județul Iași.

Luminița Solcan, originară din Iași, l-a înjunghiat în august pe 2005 pe preotul francez Roger chiar în timpul slujbei. Incidentul s-a petrecut  sub ochii a peste doua mii de persoane.

Preotul a fost transportat la spital, dar a decedat în scurt timp. În urma cercetării efectuate de autoritățile franceze femeia a fost declarată instabilă psihic și internată într-un centru specializat din Chartreuse.

Postul de televiziune France 3 a relatat că românca a fost la un pas de moarte după ce a fost înjunghiată în incinta centrului Chartreuse, de vecina de cameră.

Luminiţa Solcan este absolventă a Facultăţii de Electrotehnică din Iaşi. Vecinii săi din Iaşi au declarat că aceasta era o fire retrasă şi că ar avea unele probleme de natură psihică. Aceasta își va petrece restul zilelor la Spitalul din Grajduri.

 

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata