Breaking news

Locomotivă în flăcări la Baia Mare. Pasagerii au fost nevoiți să meargă pe jos

loading...

Locomotiva trenului InterRegio București – Satu Mare a luat foc sâmbătă dimineață, înainte de a ajunge în Gara din orașul Baia Mare.

locomotiva inter regioImediat ce incendiul a izbucnit, mecanicii de locomotivă au oprit trenul și cu ajutorul extintoarelor din dotare, au reușit să stingă focul, scrie ActualMM.ro.

Speriați de incident, o parte din călătorii aflați în trenul Inter Regio, au ales să meargă pe jos până în Baia Mare, în timp ce alții, care aveau ca și destinație Satu Mare, sunt încă și la această oră în tren.

Potrivit Centrul INFOTRAFIC, focul ar fi izbucnit din cauza unui scurtcircuit la generatorul locomotivei.

”Trenul de persoane 1641 Bucureşti – Satu Mare staţionează în judeţul Maramureş, la intrarea în gara Baia Mare. O locomotivă funcţională a fost trimisă din staţia Jibou, pentru a o înlocui pe cea defectă. Se estimează că trenul îşi va relua deplasarea spre Satu Mare în jurul orei 12.00”, se arată în comunicatul de presă al Infotrafic.

Trenul a fost blocat pe șine, în dreptul magazinului Dedeman. Locomotiva, care este însoțită de 7 vagoane a fost blocată pe șine până în jurul orei 11.00, când o altă locomotivă care a venit din Jibou, a tractat trenul până în Gara Baia Mare.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata