Breaking news

Livia Stanciu, șefa Înaltei Curți spune că este șantajată

loading...

Livia Stanciu, șefa Înaltei Curți de Casație și Justiție din România a depus o plângere la DNA în care acuză o fostă angajată a soțului ei, că o șantajează.

livia stanciu - csmLivia Stanciu spune că a fost şantajată de o femeie, care i-a cerut 20.000 de euro pentru a nu dezvălui presei că soţul judecătoarei i-ar fi datorat bani.

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unei infracțiuni de șantaj, persoana vătămată fiind președintele unei instanțe judecătorești din Capitală. În cursul zilei de 09 iunie 2014, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 3 locații situate în municipiul Galați, din care una este punctul de lucru al unui agent economic. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și Brigada Specială de Intervenție a Jandarmeriei”, se arată în comunicatul de presă al DNA.

În urma perchezițiilor efectuate la Galați, femeia acuzată că o șantaja pe Livia Stanciu, va fi dusă la audieri la sediul DNA.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata