Breaking news

Livia Stanciu, cea care a băgat o femeie nevinovată la închisoare, venit anual de 3 miliarde de lei

loading...

Livia Stanciu, Președinta Înaltei Curți de Casație și Justiție, a câștigat în 2014, aproximativ 3 miliarde de lei vechi, adică, 22,818 lei lunar. Livia Stanciu este cea care a făcut la DNA, în 2014, un denunț calomnios, în baza căruia, Mariana Rarinca a stat nevinovată, șase luni de zile, la închisoare.

livia stanciu - baniLivia Stanciu se lăfăie pe banii românilor ca să le împartă dreptatea. Numai că în realitate, Președinta Înaltei Curți, face abuz de putere și împreună cu prietena sa, Laura Codruța Kovesi, au băgat la închisoare, timp de șase luni de zile, o femeie nevinovată.

Ca să scape de datoria pe care o avea către Mariana Rarinca, în cuantum de 2400 de euro, adică circa 10 de milioane de lei vechi, Livia Stanciu a băgat-o la închisoare.

Pe 4 iunie 2014, Livia Stanciu a depus la DNA un denunț în care o acuza pe Mariana Rarinca că o șantajează și că îi cere 20.000 de euro ca să nu divulge detalii despre familia Stanciu.

Mariana Rarinca fusese timp de zece ani, secretara cabinetului de avocatură de la Galați al soțului Liviei Stanciu, Andrei Stanciu, decedat în 2011.

În realitate, Mariana Rarinca a cerut doar plata salariului restant și plata utilităților de la cabinet, pe care ea le-a plătit din propriul buzunar.

În loc să se achide de datorii, Livia Stancu a asmuțit DNA pe femeie, și la cinci zile de la denunț, procurorii au și luat-o pe sus, iar un judecător de la Tribunalul București a aruncat-o în spatele gratiilor, timp de șase luni de zile.

Livia Stanciu îi spusese în luna mai 2014, Marianei Rarinca, pe care a chemat-o la ea la București, când i-a și dat o parte din datorie, doar 500 lei, că face eforturi foarte mari ca să se achite de ea, motivând-i că are trei carduri descoperite.

Adică Livia Stanciu se plângea la Mariana Rarinca, că nu are bani. Și asta în condițiile în care, în anul 2014, Livia Stanciu a încasat de la stat 273.818 lei. Adică aproximativ 3 miliarde de lei vechi anual. Adică o medie de 22.818 lei pe lună. Judecătoarea câștiga în 2014, lunar, de două ori suma datorată Marianei Rarinca și spunea că nu are bani.

Marți, la cinci zile de când Curtea de Apel București a achitat-o definitiv și irevocabil pe Mariana Rarinca, adică a stabilit că nu este vinovată de șantaj, Livia Stanciu a spus presei că ”nu comentez decizia unei instanțe”. Nici vorbă de regret, scuze, căință sau demisie, pentru că din cauza denunțului calomnios, o femeie a stat la închisoare 191 de zile, fiind nevinovată.

Păi cum să renunțe madam Livia la 209.667 lei pe an, de la Înalta Curte?! Atât a primit în 2014, Livia Stanciu de la Înalta Curte, unde lucrează ca judecător.

Călin Popescu Tăriceanu, Președinte al Senatului României, i-a cerut marți, Președintelui României, Klaus Iohannis, să le demită din funcție pe Livia Stanciu și pe Laura Codruța Kovesi, din cauza femeii arestate pe nedrept.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata