Breaking news

Litoralul românesc, cel mai vândut produs în sistem early booking în anul 2014

loading...

Agențiile de turism din România încep în forță anul 2014, lansând deja ofertele de early booking pentru litoralul românesc, în speranța că românii și turiștii străini vor alege încă de acum să-și facă vacanța pe plaja de la malul mării.

litoral romanesc 2014Specialiștii din turism susțin că în acest an, litoralul românesc va fi de departe cel mai bine vândut produs în sistem early booking. Semn că românii au înțeles că este în avantajul lor să își rezerve din timp vacanțele pe litoral.

Hotelurile se întrec în oferte tentante pentru vara lui 2014, la prețuri extrem de avantajoase pentru buzunarul românului, rivalizând chiar cu cele din Bulgaria.

Agenția de Turism Paradis Tours a lansat deja pe site-ul oficial ofertele de early booking pentru litoralul românesc 2014.

Ai la dispoziție oferte de early booking pentru litoral românesc 2014, în stațiunile Mamaia, Costinești, Eforie Nord, Jupiter, Mangalia, Neptun, Saturn și Venus pentru sejururi de 5, 6  și 7 nopți, cu prețuri pornind de la 400 lei. Pachetele early booking pentru litoralul românesc 2014 diferă în funcție de stelele hotelului, stațiunea în care se află și de numărul de zile achiziționate.

Corina Martin, Preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, a declarat că în anul 2013, peste două milioane de turiști și-au petrecut vacanța pe litoralul românesc. Iar stațiunea Mamaia a înregistrat o creștere cu 5% a numărului de turiști, comparativ cu 2012, fiind cea mai căutată stațiune de pe litoralul de la malul Mării Negre, grație serviciilor de calitate.

Potrivit ANAT, bugetul mediu alocat de turişti pentru petrecerea vacanţelor interne se situează între 270 – 370 euro de familie, în timp ce pentru deplasările externe se alocă în medie 750 – 950 euro de familie.

Specialiștii în turism estimează că în 2014, hotelierii de pe litoral vor dezvolta tot mai mult serviciile all-inclusive pentru a concura cu ofertele de la bulgari.

În prezent există 13 hoteluri cu servicii all-inclusive, în staţiuni precum Mamaia (6 hoteluri), Neptun (3), Jupiter (1), Venus (2) şi Saturn (1).

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata