Breaking news

Liderul deputaţilor UDMR, acuzat de incompatibilitate

loading...

Agenţia Naţională de Integritate îl acuză pe deputatul UDMR, Olosz Gergely,  că se află în stare de incompatibilitate, relatează Mediafax.

Olosz_GergelyPreşedintele ANI, Cătălin Macovei, a trimis o scrisoare Biroului permanent al Camerei Deputaţilor în care semnalează că Olosz Gergely se află în stare de incompatibilitate între funcţia de deputat şi cea de administrator al unei societăţi comerciale.

ANI precizează, în document, că liderul deputaţilor UDMR, Olosz Gergely, este în acelaşi timp  deputat în Parlamentul României şi administrator, din 2006, la firma Biolact Cooperativa Agricolă.

Preşedintele ANI a mai declarat în scrisoare că Gergely s-a aflat şi în 2007 în stare de incompatibilitate, întrucât în perioada 29.05.2007-14.06.2007, a deţinut funcţia de preşedinte al ANRE (Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei) concomitent cu cea de administrator la Compania Naţională a Uraniului.

Potrivit unor surse din Biroul permanent, citate de Mediafax, materialul ANI va fi trimis spre analiză Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata