Breaking news

Licenţa de la Spiru se va ține dar doar sub monitorizarea ministerului

loading...

Universitatea Spiru Haret poate organiza un nou examen de licență în toamnă, însă acesta se va desfășura doar sub monitorizarea reprezentanților Ministrului Educaţiei. Examenul ar urma să se desfăşoare în perioada 15-30 septembrie.

examen.licentaAbsolvenții formelor de învățământ la distanță din cadrul Universității Spiru Haret, vor putea susține un nou examen de licență în perioada 15-30 septembire în urma căruia diplomele să le fie recunoscute de Ministerul Educației.

Universitatea a făcut o solicitare către minister pentru da licenţă cu cei care au un stat incert. Ministerul a răspuns solicitării universității, însă a precizat că organizarea sesiunii din toamnă se va desfășura sub atenta monitorizare a reprezentanților ministerului și că din comisiile de licență vor face parte și cadre unidersitatre de alte univeristăți de stat din țară.

Conform informațiilor publicate pe site-ul universității, toți absolvenții formelor de învățământ ID și FR, care au susținut examenul de licență în anii 2008-2009 și februarie 2010, vor susține un nou examen de licență în luna septembrie 2010 pentru ca diplomele să le fie recunoscute.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata