Breaking news

Laura Chiţoiu, soția ministrului Daniel Chițoiu, s-a autosuspendat din funcția de la ASF

loading...

Laura Chiţoiu, soţia ministrului de Finanţe demisionar, Daniel Chițoiu, s-a autosuspendat marți, din funcţia pe care o deţinea în cadrul Autorității de Supraveghere Financiară. 

laura chitoiuDirectorul Direcţiei Avizări din cadrul ASF, Laura Chiţoiu, s-a autosuspendat din funcţie, întrucât este urmărită penal de DNA, pentru abuz contra intereselor publice în dosarul “Carpatica Asig”.

Laura Chiţoiu s-a autosuspendat din funcţie“, a declarat preşedintele ASF, Dan Radu Ruşanu, într-o conferinţă de presă.

Laura Chiţoiu a mers joia trecută la DNA pentru a i se aduce la cunoştinţă calitatea sa de suspect în dosarul “Carpatica”, căpătată în urma intrării în vigoare a noilor coduri în materie penală, după ce soţia fostului ministru de Finanţe a fost învinuită în acest caz.

Procurorii DNA au început în 28 ianuarie urmărirea penală pe numele soţiei fostului ministru de Finanţe Daniel Chiţoiu, aceasta fiind astfel învinuită în dosarul “Carpatica”.

La intrarea în vigoare a noilor coduri penale, la 1 februarie, calitatea acesteia s-a schimbat din învinuit în suspect, astfel că a fost chemată la DNA, unde s-a prezentat vineri dimineaţă pentru a i se aduce la cunoştinţă noile dispoziţii referitoare la cazul ei.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata