Breaking news

Lanț uman în jurul Parlamentului

loading...

20.000 de persoane sunt așteptate astăzi la mitingul din fața Parlamentului, pentru a determina votarea moțiunii de cenzură la adresa guvernului.

SINDICALISTI - PROTEST - PALATUL PARLAMENTULUIÎncepând cu ora 9.30, în jurul Parlamentului se va forma un lanţ uman, iar cele şase intrări oficiale vor fi pichetate la fiecare poartă, pe parcursul întregii zile. Astfel, CNS “Cartel ALFA” şi CSDR vor picheta intrările la Senat, Calea 13 septembrie, iar CNSLR – Frăţia, BNS şi CSN “MERIDIAN” vor picheta intrările la Camera Deputaţilor de la Izvor.

În timpul mitingului membri ai celor cinci confederaţii sindicale vor asista la lucrările Legislativului şi vor urmări, în calitate de invitaţi, derularea tuturor procedurilor de vot din balcoanele sălii de plen. Şi participanţii la mitingul organizat afară vor putea urmări desfăşurarea acţiunilor din Palatul Parlamentului, pe patru ecrane.

La mitingul organizat de “Cartel ALFA”, BNS, CNSLR-Frăţia, CSDR şi CSN “Meridian” sunt aşteptaţi câte 4.000 de membri din fiecare confederaţie.

loading...
1 Comentariu
  1. Ilie Cristian spune

    Daca ar fi iesit domnul Corneliu Vadim Tudor presedinte cand a avut cele mai multe voturi din partea romanilor..adica in anul 2000 nu s-ar fi ajuns pana aici.Astia or sa traga in oameni cand n-o sa le mai faca fata…Au munitie suficienta si salarii destul de mari ca sa fie motivati sa traga in oameni ca in niste gunoaie precum au si zis asta.Doar ei au zis ca daca vre un destept va inainta mai mult decat i se va permite vor fi nevoiti sa il impuste letal.deci va trebuii sa puna Romanul mana pe arme ca doar sunt invenctivi si sa intre sa-i omoare pe nenorocitii care nu mai vor sa plece din cotroceni.va ajuns 20 de ani de “guvernare” ne-ati furat si scamele din buzunare.Vreti sa ne luati si chilotii de pe noi nenorocitilor?O sa vina PRM-ul la putere, nu mai stati asa linistiti hotilor!!!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata