Breaking news

La un pas de moarte, după ce s-a luat la întrecere pe șosea cu alt șofer. Mașina s-a făcut praf

loading...

Un șofer din Alexandria, fost taximetrist, era să-și piardă viața, după ce duminică seară, s-a luat la întrecere cu alt șofer, pe raza localității Vitănești. Un biciclist i-a tăiat calea și a ajuns cu mașina în curtea unui localnic. Doar printr-o minune, șoferul a scăpat cu viață, întrucât mașina s-a făcut zob și e bună de dus la fiare vechi.

accident masina vitanestiTeribilismul la volan îl putea costa viața pe un fost taximetrist din Alexandria. Duminică seară, acesta s-a luat la întrecere pe șosea, cu alt șofer, în cadrul unui raliu, numai că finalul a fost tragic.

În timpul cursei în viteză pe șoseaua din Vitănești, un bicicilist a apărut în fața mașinii, și ca să-l evite, a intrat cu mașina într-un podeț.

După care a rupt un gard și a aterizat în curtea unul localnic din comuna Vitănești, județul Teleorman.

Ca prin minune, șoferul a scăpat cu viață. Însă mașina înmatriculată în Bulgaria, s-a făcut praf și este acum numai bună de dus la casat. Mașina intră la daună totală.

Dacă nu are CASCO, fostul taximetrist trebuie să bage adânc mâna în buzunar ca să o repare sau să își ia altă mașină. Se va ușura la buzunar și pentru amendă dar și pentru a repara pagubele produse în curtea localnicului din Vitărești.

accident masina vitanestimasina accident vitanesti 1masina accident vitanesti 2

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata