Breaking news

Kubinschi Florian Raimund, ales preşedinte al Consiliului de Administraţie al CFR SA

loading...

Kubinschi Florian Raimund a fost ales joi, în funcția de preşedinte al Consiliului de Administraţie al companiei CFR SA.

Florian KubinschiLa o lună de la demisia lui Sorin Mindrutescu, compania națională de căi ferate CFR SA are un nou președinte al Consiliului de Administrație.

Florian Kubinschi activează în domeniul bancar, unde deţine funcţia de vicepreşedinte la Volksbank, domeniu în care domnia-sa a mai ocupat posturile de vicepreședinte executiv MKB Romexterra Bank şi CFO Banca Ţiriac, devenită ulterior HVB Ţiriac.

Consiliul de Administratie, din componenţa căruia fac parte Kubinschi Florian Raimund, George Micu, Enache Jiru și Sebastian Tcaciuc a fost numit de Adunarea Generală a Acţionarilor (AGA) pe 15 aprilie 2013, conform prevederilor OUG nr 109/2011.

Echipa managerială a Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA va continua programul de eficientizare a activităţii companiei, prin aplicarea de măsuri legislative şi administrative, astfel încât să fie respectate angajamentele asumate de Guvernului României în faţa instituţiilor internaţionale.

În perioada următoare AGA va numi un nou membru pe postul rămas vacant prin demisia lui Sorin Mîndruţescu, din lista persoanelor propuse de consultantul SC PricewaterhouseCoopers Tax Advisors & Accountants SRL, D&B David şi Baias S.C.A. şi George Butunoiu Group SRL.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata