Breaking news

Klaus Iohannis, atac dur la Ponta: A plecat de capul lui în Golful Persic

loading...

Atac fără precedent al Președintelui României, Klaus Iohannis la adresa premierului Victor Ponta, din cauza cardului de sănătate dar și a vizitei efectuate de primul ministru în statele din Arabia Sudită.

ponta - iohannis - romaniaPentru prima dată în cele cinci luni de mandat de Președinte al României, când Iohannis îl atacă pe premierul Victor Ponta, după modelul Băsescu.

Iohannis a spus că este un scandal național cu cardul de sănătate, și că oamenii au stat la cozi pentru a-și primi cardul, și toate astea pentru că Guvernul Ponta a organizat prost implementarea sistemului.

”Guvernul a pregătit prost implementarea cardului de sănătate. Am văzut mii de oameni care stau la cozi, care nu pot beneficia de serviciile de sănătate la care sunt îndreptățiți. Este un scandal public”, a declarat Klaus Iohannis.

Președintele s-a declarat extrem de supărat de faptul că Ponta nu l-a consultat înainte de a pleca în vizita oficială de cinci zile în Golful Persic

Iohannis a spus că Ponta nu l-a consultat înainte de a pleca în vizita oficială și că la revenirea în țară premierul l-a informat despre ”lucruri senzaționale”.

”Primul ministru Victor Ponta a plecat pe cont propriu. Nu  a discutat cu mine în prealabil vizita pe care a făcut-o în țările din Arabia. M-a informat în prealabil, la revenirea în țară, despre nu știu ce lucruri senzaționale a făcut el. Este o metodă inedită de a face politică externă, fiecare de capul lui. Probabil că așa a înțeles premierul să facă politică externă”, a spus Iohannis.

În perioada 29 aprilie – 5 mai, premierul Ponta, însoțit de mai mulţi senatori, printre care Ilie Sârbu şi Titus Corlăţean, şi deputaţi, a efectuat o vizită oficială din Arabia Saudită, Emiratele Arabe Unite (EAU), Qatar şi Kuweit.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata