Breaking news

Klaus Iohannis a decretat Doliu Național din cauza tragediei din Clubul Colective

loading...

Președintele României, Klaus Iohannis a decretat Doliu Național din cauza tragediei din Clubul Colective, în urma căreia cel puțin 26 de persoane au decedat, iar peste 100 au ajuns la spital în stare gravă.

klaus iohannisRomânia este în loc după tragedia produsă vineri seară în jurul orei 22,30, în Clubul Colective din Centrul Vechi al Capitalei.

Este cea mai mare tragedie produsă în România în 25 de ani de la Revoluție. Din acest motiv, Președintele României, Klaus Iohannis va decreta Zi de Doliu Național în memoria celor morți în club.

Președintele României, Klaus Iohannis a transmis un mesaj pe facebook, prin care transmite compasiune familiilor victimelor.

„Sunt cutremurat și profund îndurerat de tragicul eveniment care s-a produs în această seară în centrul Capitalei. Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal. În aceste momente dureroase, îmi exprim întreaga compasiune și solidaritate față de familiile celor afectați de această tragedie. Totodată, asigur familiile afectate de acest eveniment zguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere că instituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate. Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune”, a scris Klaus Iohannis pe facebook.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata