Breaking news

Jurnalistul TVR, Marius Zamfir a murit

loading...

A murit jurnalistul Marius Zamfir de la Jurnalul Televiziunii Române.La 39 de ani, răpus de un cumplit cancer osos cu metastaze.

mariuszamfirVreme de câţiva ani, Marius Zamfir a fost  corespondentul Departamentului Ştiri din TVR la Guvern. Tată a doi copii, Marius Zamfir a fost un prieten şi coleg minunat. După mai multe tratamente care nu au reușit decăt să îi prelungească cu puțin viața, Marius a fost răpus de nemiloasa boală. Când  l-au vizitat la, recent, la spital, colegii au găsit Marius optimist de care i-a contaminat şi pe ei cu  optimismul lui.  Nu a reuşit să răpună mai puţin obişnuita formă de cancer despre care aflase în urmă cu un an. În preajma cumplitei veşti venise una pe care o aştepta de mult: venirea pe lume a celui de-al doilea copil.

S-a specializat pe domeniul Economic şi a dat radioul pe televiziune, adică pe TVR. Televiziunea naţională publică l-a acreditat mulţi ani  pe lângă Guvernul României. A realizat reportaje din multe locuri de pe glob şi din ţară.

În 2006, de la Viena, alături de Ciprian Bălţoiu a transmis corespondenţe dspre operaţia  la coloana vertebrală a lui Traian Băsescu. Glumea despre acel episod: „Am fost acreditat pe gazonul din faţa Spitalului Universitar din Viena”.
Dumwenzeu s-l odihnească în pace.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata