Breaking news

Jurnalistul Mile Cărpenișan a murit

loading...

Mile Cărpenișan, fostul corespondent Antena 1 și Antena 3, la Timișoara a decedat astăzi, la Spitalul Județean Timișoara, în urma unei septicemii severe.

mileDirectorul Spitalului Judeţean din Timişoara, Gheorghe Noditi, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, că medicii se aşteptau la decesul jurnalistului, în condiţiile în care starea acestuia se agravase.

Surse medicale au precizat că decesul jurnalistului a fost urmare a unui stop cardiac.

Mile Cărpenişan a fost internat, în urmă cu câteva zile, la Spitalul Judeţean Timişoara, mai multe site-uri şi bloguri anunţând atunci că acesta este în comă după ce a suferit un şoc septic, el având nevoie de sânge grupa A2 pozitiv.

Reprezentanţii Unităţii de Primire Urgenţe de la Spitalul Judeţean Timişoara au declarat, la acea dată, pentru MEDIAFAX, că Mile Cărpenişan a fost internat de mai multe zile , nedorind să facă precizări cu privire la diagnosticul sau starea jurnalistului.

Pe site-ul de micro-blogging Twitter, timişorenii erau rugaţi să doneze sânge pentru Mile Cărpenişan.

În urmă cu o lună, Cărpenişan a făcut o campanie umanitară pentru a-l ajuta pe Daniel Răduţă, un tânăr diagnosticat cu “leucemie acută limfoblastică”, care are nevoie de bani pentru un transplant de măduvă.

Mile Cărpenişan are 34 de ani şi a fost, mai bine de 10 ani, corespondent al posturilor TV Antena 1 şi Antena 3, realizând numeroase reportaje din zonele de război. În 2008, Cărpenişan a încheiat colaborarea cu posturile Antena 1 şi 3, fiind apoi freelancer.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata