Breaking news

Jurnaliști bătuți cu bestialitate de paparazzi la nunta fostului premier Călin Popescu Tăriceanu

loading...

Bătaie generală și scandal la nunta fostului premier al României, Călin Popescu Tăriceanu. Doi jurnaliști au fost bătuți măr de paparazzo chiar în fața Palatului Ghica unde se desfășura nunta.

bataie nunta tariceanuPaparazii de la Click și WowBiz i-au stricat nunta lui Tăriceanu. În timp ce nuntașii se distrau pe cinste și ciocneau pahare de șampanie în Palatul Ghica, la porțile palatului se desfășura o bătaie cu pumni, picioare și sticle sparte.

Scandalul a început după ce de la angajaţii Palatului Ghica au fost deranjaţi de un paparazzo care s-ar fi poziţionat, pentru a fotografia, în dreptul porţilor Palatului. Un valet ar fi înjurat pe unul dintre paparazzo. De aici și până la o bătaie generală nu a mai fost decât un pas.

Paparazii, băuţi fiind, au aruncat cu o sticlă în valetul care primea invitaţii sosiţi la nunta lui Călin Popescu Tăriceanu. Angajaţii de securitate au intervenit pentru a aplana conflictul, iar evenimentul a continuat.

Scandalul a degenerat întrucât paparazzii i-au luat la bătaie și pe jurnaliști. Deranjaţi că operatorii posturilor de televiziune îi filmează în timp ce se îmbrâncesc cu valetul, fotografii şi-au ieşit din minţi şi au sărit să-i bată. Prima victimă a bătăușilor a fost un operator de la Pro TV, care filma maşinile care intrau în curtea palatului. Un operator Realitatea TV a intervenit imediat pentru a-şi scăpa colegul de breaslă din mâinile paparazzilor violenţi. Cameramanul s-a ales însă cu trei dinţi scoşi.

Puiu Sorin Bogdan, paparazzo la Click, Voicu Adrian, zis Adiţă, şi Nicuşor Bălţoi Eugen, ambii de la WOWbiz, sunt cei trei paparazzo care au bătut valetul și jurnaliștii.

Toți trei au fost reținuți de poliție, iar doi dintre aceştia au antecedente penale și vor fi duşi în faţa instanţei, cu propunerea de arestare preventivă.

Poliţiştii de la Secția 7, au ajuns şi ei, în cele din urmă, să aplaneze conflictul însă au plecat fără să ia vreo măsură, deși îmbrâncelile au continuat însă chiar sub ochii oamenilor legii.

Călin Popescu Tăriceanu s-a căsătorit pentru a cincea oară. Călin Popescu Tăriceanu şi Loredana Moise, şi-au legat destinele încă din această vară.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata