Breaking news

Jurnalistă Europa FM, violată în plină zi în București, fără ca cineva să intervină

loading...

O jurnalistă de la Europa FM a fost violată marți, în plină zi, în București, la intersecţia dintre străzile Dorobanţi şi Ştefan cel Mare. Jurnalista a fost târâtă aproape trei kilometri sub ochii trecătorilor care nu au avut nicio reacţie. 

jurnalista violata europa fmTrecătorii au trecut nepăsători pe lângă tânăra jurnalistă care plângea și se zbătea în brațele agresorului. După ce a fost abuzată sexual sub amenințarea unui cuțit, tânăra a mers la poliție și a depus plângere.

Pentru că nici până la această oră, polițiștii nu l-au găsit pe violator, Europa FM și Radio 21 lansează un apel public la adresa autorităților pentru a depune toate eforturile necesare în acțiunile de identificare și prindere a individului scelerat.

Suntem consternați să descoperim că această odioasă întâmplare a fost posibilă pentru că, în plină zi, la ora 16, pe un bulevard central al Capitalei, între zona Perla și Lacul Floreasca, trecătorii au asistat impasibili la agresarea unei femei, care a fost amenințată cu un cuțit în zona feței că își va pierde ochiul dacă strigă după ajutor. Deși colega noastră plângea, era în mod evident amenințată și a fost împinsă sute de metri,  nimeni nu a intervenit sau sunat la numărul de urgență 112. Constatăm cu mâhnire că, din cauza pasivității opiniei publice, suntem tot mai des martorii unor atrocități de stradă”, se arată în comunicatul de presă al Europa FM, remis exclusivNEWS.ro.

La rugămintea Europa FM, și pentru a-i proteja identitatea jurnalistei agresate, exclusivNEWS.ro nu va face public numele acesteia.

Nu este pentru prima dată când una din jurnalistele de la Europa FM, este agresată în plină stradă. În urmă cu trei săptămâni,  o altă colegă a fost atacată în zona stației de metrou Aurel Vlaicu, dar, din fericire, a scăpat nevătămată fizic.

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata