Breaking news

Judecătorii corupți ar putea rămâne fără pensia specială

loading...

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc a declarat miercuri că CSM ia în discuție anularea pensiilor speciale pentru judecătorii condamnați definitiv pentru fapte de corupție.

judecatorii inchiseNumeroasele cazuri de corupție în rândul judecătorilor face ca CSM și Ministerul Justiției să grăbească legea prin care magistrații condamnați pentru corupție, să rămână fără pensiile speciale.

Legea prin care se va anula pensia specială a magistraţilor condamnaţi definitiv pentru fapte de corupţie va fi discutată în şedinţa de săptămâna viitoare a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a anunţat miercuri, în şedinţa Guvernului, ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc.

Cazanciuc a făcut această precizare după ce premierul i-a solicitat să trimită proiectul de lege la Parlament, până la 1 septembrie.

Victor Ponta a anunţat, marţi seară, în cadrul unui interviu televizat, că Ministerul Justiţiei are pregătit un proiect de lege prin care se anulează pensiile de serviciu ale magistraţilor condamnaţi definitiv pentru fapte de corupţie

loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata